ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2

Το γκολ του Στέφανο Ναπολεόνι στο 93' ξέρανε την Τούμπα και έδωσε στον Ατρόμητο νίκη για Champions League (2-1). Η ομάδα του Παράσχου άξιζε το διπλό, το οποίο μπορούσε να πάρει νωρίτερα στα δοκάρια των Σουμπίνιο και Μπρίτο. Εντονες αποδοκιμασίες με τη λήξη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Το ματς είχε τον χαρακτήρα τελικού λόγω της βαθμολογικής θέσης. Και έτσι εξελίχθηκε όχι μόνο λόγω της διακύμανσης του σκορ, αλλά και του ρυθμού.

Στο πρώτο μέρος ο Δικέφαλος ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και πήρε το γκολ από τον Σαλπιγγίδη στο 33', αλλά και ο Ατρόμητος δεν πήγε πίσω. Είχε ουκ ολίγες "φαρμακερές" αντεπιθέσεις, ενώ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ναπολεόνι για να φέρει το ματς στα ίσια.

Δεν το έκανε στο πρώτο μέρος το έκανε στο 44ο δευτερόλεπτου του δευτέρου. Στην πρώτη φάση στο β' μέρος οι δύο μεταγραφές του Ατρομήτου τον Γενάρη (Ουντότζι και Ναπολεόνι) συνδυάστηκαν και ο Ιταλός με άψογο πλασέ "πάγωσε" την Τούμπα.

Αυτό ήταν. Το 1-1 έδωσε στον Ατρόμητο το θάρρος και το θράσος να ανεβάσει απόδοση και να παίξει τον Δικέφαλο στο μισό γήπεδο. Εναν ΠΑΟΚ που έδειχνε βραχυκυκλωμένος και αρκετά αγχωμένος. Ισως γιατί πίστευε ότι με το γκολ του Σαλπιγγίδη είχε καθαρίσει το ματς.

Βέβαια, όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα του Γεωργιάδη πήρε τους χώρους που άφησε ο Ατρόμητος, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να απειλήσει τον Ράντμαν, ο οποίος με πολλές λάθος εκτιμήσεις αποτελούσε πηγή... κινδύνου για τον... Ατρόμητο. Πάντως, τις μεγάλες ευκαιρίες τις είχε ο Ατρόμητος με το δοκάρι στο πλασέ του Σουμπίνιο στο 76ο λεπτό και αυτό του Μπρίτο (πήγε να κρεμάσει από μακριά) πέντε λεπτά αργότερα.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν στις καθυστερήσεις και πήραν αυτό που η τύχη τους είχε στερήσει νωρίτερα, αλλά και άξιζαν βάσει απόδοσης. Εκπληκτική μακρινή μπαλιά του Μπάλλα στον Ναπολεόνι, ο οποίος με πλασέ σε πρώτο χρόνο σκόραρε στο 93' και χάρισε το μεγάλο διπλό στον Ατρόμητο που του δίνει μεγάλες ελπίδες για Champions League.

Κλειδί αγώνα:

Το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ απουσίαζε και ο φρέσκος Ατρόμητος ήταν λογικό να απειλεί. Στο δεύτερο μέρος έκανε ό,τι ήθελε έναν Δικέφαλο που έδειχνε "άδειος".

MVP:

Στέφανο Ναπολεόνι. Χρειάζεται εξήγηση;

Αδύναμος κρίκος:

Το κέντρο άμυνας και η μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ θύμιζαν... σουρωτήρι. Κακές επιλογές, κακές τοποθετήσεις, καθόλου τρεξίματα και πάρτι του Ατρομήτου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κουμάλο, Κατσουράνης, Σταφυλίδης (79' Λόρενς), Φωτάκης (68' Αθανασιάδης), Ρομπέρ, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Βούκιτς (55' Γεωργιάδης)

Ατρόμητος (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας (70' Μπάλας), Δημούτσος, Καραγκούνης (58' Μπρίτο), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (82' Γκαρσία), Ουντότζι

News 24/7

24MEDIA NETWORK