Τα δεδομένα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια των ελληνικών ομάδων

Έτσι θα μοιραστούν τα "εισιτήρια" των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Europa League της νέας σεζόν. Τι ισχύει με τον κυπελλούχο και ποιος θα πάει απευθείας στους ομίλους.

Τα δεδομένα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια των ελληνικών ομάδων

H ανάλυση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, σχετικά με το τι θα ισχύσει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και για το… εξασθενημένο ενδεχόμενο να μπει απευθείας ελληνική ομάδα στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Δημάτου στη σελίδα του Facebook "Στάση Νιόν":

"Ολοένα και γίνεται πιο δύσκολο το ενδεχόμενο ο κυπελλούχος Ελλάδας (αν είναι η ΑΕΚ) ή ο δεύτερος των πλέι οφ με το προνομιακό εισιτήριο για το Europa να μπορέσει να μπει από το... παράθυρο απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης αποφεύγοντας τη διαδικασία των δύο καλοκαιρινών προκριματικών!

Η Λίβερπουλ ολοένα και απομακρύνεται από την πέμπτη ή έκτη (με κυπελλούχο τη Μάντσεστερ) θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ το ίδιο ισχύει και με τη Σεβίλλη η οποία μάλλον δεν έχει καν πιθανότητες να προλάβει Μπιλμπάο ή Θέλτα για την πέμπτη ή έκτη θέση στην Πριμέρα.

Aν η Σεβίλλη κατακτήσει το Europa για τρίτη σερί χρονιά θα πρέπει να κατακτήσει και το κύπελλο Ισπανίας στον τελικό με την Μπαρτσελόνα στις 22 Μαΐου για να στείλει την ελληνική ομάδα απευθείας στους ομίλους του Europa.

Αν η Λίβερπουλ ανατρέψει το 1-0 από τη Βιγιαρεάλ και διεκδικήσει το Europa στις 18 Μαΐου στη Βασιλεία, θα πρέπει να κάνει το τρία στα τρία στην Πρέμιερ Λιγκ για να έχει πιθανότητες να ξεπεράσει Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ και τερματίζοντας έστω και έκτη να έχει απευθείας θέση στο επόμενο Europa υπό την προϋπόθεση ότι η Γιουνάιτεντ θα κατακτήσει το κύπελλο Αγγλίας στον τελικό της 21ης Μαΐου στο Γουέμπλεϊ με αντίπαλο την Κρύσταλ Πάλας...

Υπενθυμίζουμε ότι αν το Europa κατακτήσει η Βιγιαρεάλ ή η Σαχτάρ, τότε είναι δεδομένο ότι το προνομιούχο ελληνικό εισιτήριο για το Europa League παύει να είναι προνομιούχο και θα στείλει τον κάτοχό του στον τρίτο προκριματικό στις 28 Ιουλίου, κάτι που ισχύει και για το δεύτερο ελληνικό εισιτήριο για το Europa…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δείτε πώς μοιράζονται τα ευρωπαϊκά "εισιτήρια" των πλέι οφ
UPDATE: Οι 73+39 πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ελληνικών ομάδων στο Champions

News 24/7

24MEDIA NETWORK