Bρέθηκε ο Πουλίδο σώος στην υγεία του

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μεξικανικά ΜΜΕ, ο Άλαν Πουλίδο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, είναι καλά στην υγεία του και μετέβη στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Bρέθηκε ο Πουλίδο σώος στην υγεία του
Πουλίδο-Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αγωνία τέλος για τον Άλαν Πουλίδο, καθώς το πρωί της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) ο Μεξικανός άσος του Ολυμπιακού εντοπίστηκε από της μεξικανικές αρχές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (της Βικτόρια) προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση εντοπισμού του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ωστόσο λίγες ώρες πριν βρεθεί ο διεθνής άσος, οι απαγωγείς είχαν έρθει σε επαφή με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Το θετικό είναι ότι υπήρξε αίσιο τέλος στην υπόθεση και τώρα θα γίνει προσπάθεια από τους οικείους του αλλά και εξειδικευμένους γιατρούς προκειμένου να ξεπεράσει ο ποδοσφαιριστής το σοκ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, υπήρξε μία σύλληψη απαγωγέα καθώς και τραυματισμός ενός άλλου.

Bρέθηκε ο Πουλίδο σώος στην υγεία του
Bρέθηκε ο Πουλίδο σώος στην υγεία του

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο Άλαν Πουλίδο είχε πέσει θύμα απαγωγής από 6 οπλισμένους και μασκοφόρους άνδρες στην πατρίδα του όπου είχε ταξιδέψει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, για να περάσει λίγες ημέρες με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι αστυνομικές αρχές της χώρας από τις πρώτες ώρες προσπάθησαν να στοιχειοθετήσουν την υπόθεση. Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη είδηση αποτέλεσε πρώτο θέμα σ' όλα τα ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΟΚ: Θύμα απαγωγής ο Άλαν Πουλίδο!
Η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο με την κοπέλα του πριν την απαγωγή
Μήνυμα στήριξης στην οικογένεια Πουλίδο από την Τίγκρες
ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Οι προσευχές μας είναι με τον Άλαν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK