"Πλησιάζει" στον Μαρικά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Τσίπριαν Μαρικά από την Κόνιασπορ και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην ημέρα ο 30χρονος άσος να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί τη μεταγραφή του στον "Δικέφαλο".

"Πλησιάζει" στον Μαρικά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πρόκειται να ενισχυθεί στην επίθεση και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στον Τσίπριαν Μαρικά. Στην Κόνιασπορ ο "Δικέφαλος" έχει δώσει 1.000.00 ευρώ για να τον αποκτήσει ενώ στον παίκτη έχει προσφέρει 600.000 ευρώ ετησίως με πολλά μπόνους.

Είναι πιθανό μάλιστα ο Ρουμάνος να βρίσκεται τη Δευτέρα (31/08) στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον "Δικέφαλο".

Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε και με τον Τότο Ταμούζ για την επιθετική γραμμή. Ομως η Πετρολούλ Πλοϊέστι είναι υπό πτώχευση, η κατάσταση στα οικονομικά της είναι γενικώς μπερδεμένη (εμπλέχτηκε και το κράτος) και ο Φρανκ Αρνεσεν έριξε όλο του το βάρος στην υπόθεση Μαρικά που όπως φαίνεται θα είναι ο... εκλεκτός.

"700.000 ο ΠΑΟΚ, 400.000 η ΑΕΚ"

Στο μεταξύ ρεπορτάζ για την επικείμενη μεταγραφή του Μάρικα στον ΠΑΟΚ φιλοξενείται και στην ρουμανική ιστοσελίδα " gsp.ro". Οπως αναφέρεται ο 30χρονος επιθετικός απέρριψε προσφορά της ΑΕΚ 400.000 ευρώ ετησίως, για να δεχθεί την πρόταση 700.000 ευρώ που του κατέθεσαν οι "ασπρόμαυροι" και σήμερα (31/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

Στο δημοσίευμα, ακόμη, σημειώνεται ότι ο Μάρικα δεν έχει, πλέον, προβλήματα στο γόνατο, αλλά παρά την προετοιμασία που έκανε το καλοκαίρι, ο τεχνικός της Κόνιασπορ, Αϊκούτ Κοτζαμάν, δεν τον έχει στα πλάνα του. Τέλος, τονίζεται ότι ενδιαφέρον για τον Ρουμάνο επιθετικό εξέφρασαν τόσο η Μπέτις, όσο και η Χετάφε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK