Πογέτ: "Δεν είναι λογικό να μην έχει χάσει ο Ολυμπιακός!"

Στο αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στάθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον "ΣΚΑΙ", τονίζοντας πως δεν είναι λογικό οι "ερυθρόλευκοι" να έχουν μόνο μια ισοπαλία.

Πογέτ: "Δεν είναι λογικό να μην έχει χάσει ο Ολυμπιακός!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε συνέντευξη στον "ΣΚΑΪ", στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως περιμένει πως και πως το παιχνίδι που οι "ερυθρόλευκοι" θα γνωρίσουν την ήττα. Τι είπε για το ρόστερ της "Ένωσης" και τις μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός:

Για τον Ολυμπιακό: "Πρώτος στόχος είναι να είμαστε δεύτεροι στο κανονικό πρωτάθλημα, πριν τα πλέι οφ. Να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πολλές ομάδες ξοδεύουν ενέργεια και μένουν έπειτα από δυνάμεις. Δεν είναι νορμάλ σε καμία χώρα στον κόσμο μια ομάδα να έχει τόσο μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ, όλοι μπορεί να χάσουν. Βρισκόμαστε στην 21η αγωνιστική και δεν είναι λογικό να έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός και να έχει μόνο μία ισοπαλία. Όλες οι ομάδες παίζουν χωρίς να υπολογίζουν τον Ολυμπιακό. Περιμένω πως και πως αυτό το παιχνίδι. Είναι ειδικό παιχνίδι για εμένα. Θέλω να είμαστε οι πρώτοι που θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Θέλω να δω την εικόνα της ομάδας ώστε να καταγράψω πως πάμε".

Για τις μεταγραφές: "Ουδέποτε ζήτησα κάποια ενίσχυση για την άμυνα, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Ψάχναμε έναν δεξιό εξτρέμ, έναν σπέσιαλ παίκτη που θα ήταν δεξιοπόδαρος και θα ήταν πολύ γρήγορος. Είχαμε τρεις περιπτώσεις: ο πρώτος ήταν πολύ ακριβός, ο δεύτερος δεν ήθελε να έρθει, με τον τρίτο το παλέψαμε ως το τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τον Ζουκουλίνι τον ξέρω πολύ καλά, δίνει πολύ ενέργεια στο κέντρο και θα βοηθήσει τους υπόλοιπους χαφ. Θα βοηθήσει στα πλέι οφ, όταν θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο Πέκχαρτ είναι παίκτης περιοχής, χρειαζόμασταν έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή που θα γεμίζει την περιοχή. Θα μπορέσει να βελτιωθεί. Είναι μια ευκαιρία για εκείνον, για να βρει τα πατήματα του και να μας βοηθήσει. Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε συγκεκριμένο αριθμό παικτών που θέλαμε. Ηθελα παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα και θα στηρίξουν τη συνολική δουλειά που γίνεται".

Για τη βελτίωση παικτών του: "Η βελτίωση οφείλεται αποκλειστικά στην προπόνηση. Προσπαθούμε να ξέρει ο παίκτης τι πρέπει να κάνει. Να τους δώσουμε λύσεις για να είναι στον αγώνα στην καλύτερη κατάσταση. Ο Σιμόες είναι ο ποδοσφαιριστής που κατάλαβε αμέσως όσα ζητάμε. Κάθε παίκτη έχει δικά του χαρακτηριστικά. Προσπαθούμε καθημερινά να βρούμε το βασικό στοιχείο. Κάθε προπονητής θέλει να προσθέσει νέα στοιχεία με τα χαρακτηριστικά ου. Δεν ισχύει πως ο ένας είναι καλύτερος. Ο Τζανετόπουλος έχει πρόβλημα να ταιριάξει με τους Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και τον Αρθο. Ο Αρθο μπορεί να καταλάβει το παιχνίδι και να κάνει παιχνίδι από πίσω. Δεν θα είναι έκπληξη να παίξει στα επόμενα ματς ο Τζανετόπουλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοβαρός κίνδυνος για ΑΕΚ και Ατρόμητο!

Αποκαλυπτικό VIDEO από τα επεισόδια στο Ατρόμητος - ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK