Πογέτ: "Ο Δέλλας έχει πλεονέκτημα απέναντί μου"

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη - πρόκριση επί του Ηρακλή για το Κύπελλο, ενώ έκανε ειδική μνεία στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της "Ένωσης", Τόμας Πέκχαρτ και Μπρούνο Σουκουλίνι.

Πογέτ: "Ο Δέλλας έχει πλεονέκτημα απέναντί μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ μία μέρα μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Ηρακλή και τη διεύρυνση του σερί στις εννιά νίκες, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

"Αυτό που προσπαθούσαμε μέχρι τώρα ήταν να προετοιμάζουμε την ομάδα για να κερδίζει. Να δώσουμε κίνητρο στους ποδοσφαιριστές για να κερδίζουν. Από εδώ και στο εξής αλλάζουμε κάπως την προσέγγιση. Πρέπει να δώσουμε στους παίκτες να καταλάβουν ότι τίποτα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο που έχουμε φτάσει και με κάποιες αλλαγές που θα γίνουν να μας βοηθήσουν όλοι οι παίκτες", τόνισε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, ενώ για τη δική του φιλοσοφία τόνισε:

"Κανένας δεν ξέρει πόσο καιρό θα χρειαστεί για να προσαρμοστεί η ομάδα σε αυτά που ζητάει. Το σίγουρο είναι ότι οι νίκες βοηθάνε γιατί πείθονται και οι ποδοσφαιριστές ότι αποδίδει αυτό που τους ζητάμε".

Ο Πογέτ αναφέρθηκε και στην παρουσία των Σουκουλίνι και Πέκχαρτ στο ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή: "Ο Σουκουλίνι έχει προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα και σε ένα παιχνίδι, όπως αυτό του κυπέλλου μπόρεσε και βοήθησε την ομάδα αρκετά. Ο Πέκχαρτ πήρε λιγότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά ήταν αυτό ακριβώς που ψάχναμε. Άρα σίγουρα θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν πάρα πολύ και οι δύο".

Για τα προβλήματα τραυματισμού των Μπαρμπόσα, Κορδέρο και Βάργκας, ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε: "Αυτό που μ' αρέσει να σκέφτομαι και να επικεντρώνομαι είναι στους παίκτες που έχω και να μη στεναχωριέμαι ή να μη λέω κρίμα που δεν έχω τους τάδε παίκτες. Ακόμα ΄όμως δεν ξέρουμε τι θα συμβεί και ίσως υπάρχει κάποια έκπληξη την Κυριακή".

Για τη "μάχη" της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο ο Γκουστάβο Πογέτ είπε: "Ο Δέλλας έχει πλεονέκτημα απέναντί μου γιατί γνωρίζει τους παίκτες και των δύο ομάδων. Από την άλλη όμως παίζει ένα διαφορετικό σύστημα, απ' ότι το δικό μας. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε να φανεί το πλεονέκτημα που έχει ο Δέλλας.

Πρώτα απ' όλα πρέπει να σεβαστούμε τον Ατρόμητο. Να είμαστε απόλυτα συγκετρωμένοι στο παιχνίδι μας και σ' αυτά που έχουμε να κάνουμε. Να βελτιωνόμαστε και να αναπτύσουμε όλο και περισσότερο αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Το πως θα παίξουμε και πως θα βελτιωθούμε. Αν είμαστε όπως πρέπει πιστεύω ότι μπορούμε να φύγουμε με τη νίκη", τόνισε ο τεχνικός του Δικεφάλου, ο οποίος δεν θέλησε να πει κουβέντα από τώρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

"Η αλήθεια είναι ότι κάποιος θα μπορούσε να σκέφτεται πως το παιχνίδι της χρονιάς θα είναι με τον Ολυμπιακό, αλλά για εμένα προσωπικά σήμερα και αύριο προετοιμάζω το ματς με τον Ατρόμητο. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άνταμ Τζανετόπουλος: Θα... ριζώσει στην ΑΕΚ

H συνήθεια που έγινε λατρεία

News 24/7

24MEDIA NETWORK