Ποιος Γιόχανσον; Τον... κολλητό του αξίας 7,5 εκατ. ευρώ θέλει ο ΠΑΟΚ!

Τις προηγούμενες ημέρες "έπαιξε" έντονα το σενάριο ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον ελεύθερο από την ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον. Σαββατιάτικο δημοσίευμα, όμως, αλλάζει τα δεδομένα και ...στέλνει Θεσσαλονίκη έναν παίκτη που έχει άμεση σχέση με τον Σουηδό.

Ποιος Γιόχανσον; Τον... κολλητό του αξίας 7,5 εκατ. ευρώ θέλει ο ΠΑΟΚ!

Μήπως ο ΠΑΟΚ είχε συνομιλίες με τους εκπροσώπους του Γιάκομπ Γιόχανσον, αλλά για άλλον Σουηδό κι όχι τον πρώην της ΑΕΚ;

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ FORZA” οι Θεσσαλονικείς φουλάρουν για τη μεταγραφή του Πόντους Βερνμπλούμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο έμπειρος μέσος ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Γιόχανσον και σε λίγο καιρό μένει ελεύθερος από τη ρώσικη ομάδα.

Ποιος Γιόχανσον; Τον... κολλητό του αξίας 7,5 εκατ. ευρώ θέλει ο ΠΑΟΚ!

Η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 7,5 εκατ. ευρώ (όπως αναφέρει το transfermarkt) και το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να τον δει καλύτερα από τις δύο ευρωπαϊκές "μάχες" της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ το περασμένο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά τους αγώνες της Ένωσης με τους Μοσχοβίτες είχε ακουστεί ότι η ομάδα του "Κόκκινου Στρατού" ενδιαφερόταν να καλύψει το κενό που θα άφηνε πίσω του ο ήδη φευγάτος Βερνμπλούμ με τον Γιόχανσον! Ένα σενάριο, βέβαια, που δεν δείχνει να προχωράει...

Επισημαίνουμε ότι ο Βερνμπλούμ (που είναι και συμπαίκτης του πρώην "ασπρόμαυρου", Νάτχο) αγωνίζεται στα χαφ είναι 31 ετών και 51 φορές διεθνείς με τη Σουηδία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK