Πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Ιβιτς, Τσιρίλο και Χαλκιά

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση της υπογραφής των διακανονισμών των Βλάνταν Ίβιτς, Κώστα Χαλκιά και Μπρούνο Τσιρίλο, που λείπουν ώστε να είναι πλήρης ο φάκελος αδειοδότησης που θα καταθέσει ο ΠΑΟΚ στην UEFA. Στις 16 Ιουλίου θα ενσωματωθεί ο Σαλπιγγίδης με την αποστολή του Δικεφάλου στην Ολλανδία.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Ιβιτς, Τσιρίλο και Χαλκιά

Προς αίσιο τέλος οδεύει η υπόθεση της υπογραφής των διακανονισμών των Βλάνταν Ίβιτς, Κώστα Χαλκιά και Μπρούνο Τσιρίλο, που λείπουν ώστε να είναι πλήρης ο φάκελος αδειοδότησης που θα καταθέσει ο ΠΑΟΚ στην UEFA.

Οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των τριών ξένων πρώην παικτών της ομάδας βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και η επίτευξη της οριστικής συμφωνίας εκτιμάται ότι θα επέλθει την Τετάρτη (4/7).

Στον Ίβιτς οφείλονται 400.000 ευρώ, όπως και στον Χαλκιά, ενώ στον Τσιρίλο οφείλονται 250.000 ευρώ. Οι συζητήσεις γίνονται για τμηματική εξόφλησή τους κατά την διάρκεια της επόμενης σεζόν, με τριμηνιαίες δόσεις, των οποίων η καταβολή θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Στις 16 Ιουλίου ο Σαλπιγγίδης στην Ολλανδία

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Γιώργος Δώνης με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη την Τρίτη (3/7). Η συνομιλία ήταν σύντομη και αφορούσε την άδεια του διεθνή ποδοσφαιριστή. Τελικά συμφωνήθηκε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία στις 16 Ιουλίου για να παίξει και στα δυνατά φιλικά. Η συζήτησή των Δώνη - Σαλπιγγίδη δεν αφορούσε την ομάδα. Αυτό άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει από το τηλέφωνο, ενώ ο Σαλπιγγίδης κάνει τις διακοπές του στην Πάρο.

Όσον αφορά το μέλλον του διεθνή επιθετικού στον ΠΑΟΚ, ο σχεδιασμός της διοίκησης είναι ξεκάθαρος: θα του προταθεί μείωση αποδοχών έως 50%. Εάν δεν δεχτεί και φέρει πρόταση από το εξωτερικό με την οποία θα μπει ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ θα παραχωρηθεί και τα οφειλόμενα (900.000 ευρώ) θα τα εισπράξει με βάση τον διακανονισμό στον οποίο συμφώνησε πρόσφατα. Εάν δεν φέρει πρόταση είναι ευνόητο ότι θα μείνει, αλλά θα γίνει προσπάθεια να πειστεί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μείωση των αποδοχών του.

Υπογράφει ο Κουμαλό

Στον τομέα των μεταγραφών δεν θα γίνει τίποτα πριν από την κατάθεση του φακέλου στην ΟΥΕΦΑ για ευνόητους λόγους. Μόνο ο Μπονγκανί Κουμαλό θα έρθει την Τετάρτη (4/7) για να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο δανεισμού του, ενώ ο νεαρός Αργεντινός μέσος είναι «σταντ μπάι».

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Αποστολίδης

Ο γνωστός νομικός Χαράλαμπος Αποστολίδης, που ήταν και πληρεξούσιος δικηγόρος του Γιάννη Καμπάνη στο ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο τελευταίος για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλειμελιοδικών Θεσσαλονίκης κατά παντός υπευθύνου αυτουργού, συνεργού και ηθικού αυτουργού ή συμμετέχοντα στις πράξεις που εμπεριέχονται στην έκθεση ελέγχου της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προηγουμένων ετών του ορκωτού λογιστή που όρισε η επιτροπή διαφάνειας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Ο γνωστός δικηγόρος ζητάει από τον Εισαγγελέα να εντρυφήσει την έρευνά του στα εξής σημεία:

σε διαφορές μεταξύ των εισπράξεων από τα εισιτήρια διαρκείας και από την πώληση εισιτηρίων πριν από τους αγώνες

στις υπέρογκες αμοιβές μάνατζερ

στην σημαντική αύξηση δαπανών για την φύλαξη του γηπέδου και τα έξοδα εκκαθάρισης

και στην επιταγή ύψους 93.251 ευρώ του Ηλία Βιολίδη που διπλοπληρώθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK