Ποτέ τρεις κολλητές ήττες με Μαρινάκη

Η ΑΕΚ θέλει να υποχρεώσει τον Ολυμπιακό στην τρίτη σερί του ήττα σε όλες τις διοργανώσεις όμως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο βάσει παράδοσης. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ποτέ τρεις κολλητές ήττες με Μαρινάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ έχοντας στην πλάτη του τα δύο διαδοχικά "χαστούκια" σε Λάρισα και Φάληρο από ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα και φυσικά ο -στριμωγμένος στα σχοινιά και υπό ασφυκτική πίεση- Πάουλο Μπέντο ούτε που θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο τρίτης συνεχόμενης ήττας.

Η πρόσφατη "παράδοση" πάντως είναι με το μέρος των Πειραιωτών όσον αφορά αυτό το γεγονός, με τους πρωταθλητές Ελλάδας την τελευταία εξαετία να μην έχουν γνωρίσει δύο κολλητές ήττες συνολικά 6 φορές επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη στο σύλλογο, ποτέ όμως το αρνητικό σερί να μην έχει φτάσει στον αριθμό "3".

Η πρόκληση μάλιστα για την ΑΕΚ του Τιμούρ Κετσπάγια να νικήσει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Ολυμπιακό είναι πολύ μεγάλη όχι μόνο γιατί το έκανε τελευταία φορά τη σεζόν 2009-2010 αλλά επειδή μόλις δύο φορές από το 1996 και μετά οι "ερυθρόλευκοι" υπέστησαν τρεις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις!

Ποτέ τρεις κολλητές ήττες με Μαρινάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρώτη φορά ήταν επί ημερών Τροντ Σόλιντ στον πάγκο και συγκεκριμένα τη σεζόν 2005-06 όταν ηττήθηκε κατά σειρά από ΠΑΟΚ (1-2 στο άδειο λόγω τιμωρίας "Καραϊσκάκης"), Λιόν (1-2 εκτός έδρας στο Champions League) και ΟΦΗ (0-1 στο "Παγκρήτιο"), ενώ η δεύτερη τη σεζόν 2008-09, στην πρώτη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στο μεγάλο λιμάνι.

Τότε που είχε χάσει δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα από την Σεντ Ετιέν για τη φάση των "32' του Europa League (1-3 εντός και 1-2 εκτός) ενώ ενδιάμεσα είχε μεσολαβήσει η ήττα από τον Εργοτέλη στην Κρήτη (0-1).

News 24/7

24MEDIA NETWORK