Πριμ από τον Αλαφούζο, σαν να νίκησε τον Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε το "Γ. Καλαφάτης", μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και τους αποκάλυψε πως αν κερδίσουν τον Ηρακλή θα πάρουν το πριμ των τριών σερί νικών, θεωρώντας ως νικηφόρο το αναβληθέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Πριμ από τον Αλαφούζο, σαν να νίκησε τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε την Πέμπτη (26/11) το "Γ. Καλαφάτης" και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

"Ξέρω πως όσα έγιναν και όσα ακούγονται, έχουν αντίκτυπο σε σας και είναι λογικό. Αλλά το πρωτάθλημα δεν σταματά και έχουμε δύσκολα παιχνίδια, που πρέπει να νικήσουμε. Από εσάς θέλω να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια και να τα δώσετε όλα. Για ότι γίνεται εκτός γηπέδου, ασχολείται η διοίκηση. Από εσάς, περιμένω να δω πράγματα στο γήπεδο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλαφούζος, απευθυνόμενος στους παίκτες.

Παράλληλα, τους ενημέρωσε πως αν κερδίσουν τον Ηρακλή το προσεχές Σάββατο (28/11, 19:30) θα εισπράξουν το πριμ που προβλέπεται για τις τρεις σερί νίκες. Δηλαδή, τα διπλά σε Περιστερί και Καυτανζόγλειο, ενώ θεωρεί ως νικηφόρο το αναβληθέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τι ισχύει με την ποινή αφαίρεσης βαθμών του Παναθηναϊκού

Στις 100.000 ευρώ οι ζημιές στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

Αλαφούζος: "Τι δουλειά έχεις να μιλάς με τον Μαρινάκη;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK