Προηγείται ο Λεμονής για αντί-Χάσι

Ο Τάκης Λεμονής αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για να κάτσει ξανά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εντός της ημέρας οι εξελίξεις για τη διαδοχή του Μπέσνικ Χάσι.

Προηγείται ο Λεμονής για αντί-Χάσι

Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται από το πρωί της Δευτέρας (25/9) στα γραφεία της ΠΑΕ για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τη διαδοχή του Μπέσνικ Χάσι. Τα ονόματα είναι πολλά. Έχουν τεθεί υπόψη ξένοιπροπονητές που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα (αυτοπροτάθηκε ο Πογέτ και ο Ουσίγιος έχει καλή άποψη), αλλά και προπονητές που έχουν γνώσεις από τα κόκκινα αποδυτήρια.

Πρώτος - πρώτος ο Τάκης Λεμονής. Ο57χρονος τεχνικός έχειγνώση της κατάστασης, είναι μετρ της ψυχολογίας και έχοντας στο ενεργητικό του το πολύ καλό τελείωμα της περσινής σεζόν, τον βάζει αυτομάτως στην πρώτη γραμμή!

Από τον Ολυμπιακό δεν διαρρέει το παραμικρό. Από την άλλη όμως θα πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει μία αίσθηση τις τελευταίες ώρες ότι ο Λεμονής "παίζει" πλέον πολύ σοβαρά για να διαδεχτεί τον Χάσι, όχι μόνο για το ματς με την Γιουβέντους, αλλά γενικότερα για τη σεζόν. Δεν θα είναι δηλαδή υπηρεσιακός τεχνικός.

Ο Λεμονής λοιπόν έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδας, εκτός κι αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό από το εξωτερικόαπό τις υπόλοιπες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους στην ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK