Τρελαίνει κόσμο η ΑΕΛ του Φυντάνη

Η ΑΕΛ του Ηλία Φυντάνη πήρε σπουδαία νίκη μέσα στα Ιωάννινα με 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ευχάριστη έκπληξη του Κυπέλλου Ελλάδας εξελίσσεται η ΑΕΛ, η οποία πλέον είναι ένα βήμα μακριά από την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι "βυσσινοί" με τον Ηλία Φυντάνη στον πάγκο τους, έχουν βαλθεί να κλείσουν... πολλά στόματα και συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους στο Κύπελλο, η οποία μετά το 2-1 μέσα στα Ιωάννινα είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να άνοιξαν το σκορ με τον Κόντε στο 13ο λεπτό, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δύο προσωπικά γκολ του Μασούρα στο 28' και στο 53'. Με καλή αμυντική λειτουργία η ομάδα του κάμπου κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους και πλέον πάει στη ρεβάνς με μεγάλο αβαντάζ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης):Περιστερίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (70' Βιντάλ), Χαλκιαδάκης, Γιάκος, Μανθάτης (77' Μπετρά), Κόντε.

ΑΕΛ (Η. Φυντάνης):Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς (74' Γιοβάνοβιτς), Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Αγκάνοβιτς (71' Χούμπτσεφ), Ναζλίδης (88' Περόνε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK