Προκρίνεται ο Βέμερ από τον Παναθηναϊκό

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν καταλήξει στον Γενς Βέμερ για την κάλυψη της θέσης του δεξιού μπακ. Ο Γερμανός αμυντικός επιβεβαίωσε ότι έρχεται στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί.

MUNICH, GERMANY - SEPTEMBER 23:  Jens Wemmer of Paderborn in action during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and SC Paderborn 07 at Allianz Arena on September 23, 2014 in Munich, Germany.  (Photo by Adam Pretty/Bongarts/Getty Images)
MUNICH, GERMANY - SEPTEMBER 23: Jens Wemmer of Paderborn in action during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and SC Paderborn 07 at Allianz Arena on September 23, 2014 in Munich, Germany. (Photo by Adam Pretty/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Στον Γιενς Βέμερ καταλήγουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη θέση του δεξιού μπακ, αφού, στην παρούσα φάση κρίνεται πιο προσιτή λύση από τον Ρούμπεν Λιζούν του Άγιαξ.

Ο 29χρονος Γερμανός αμυντικός αποδεσμεύεται στις 30 Ιουνίου του 2015 και έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί μόνος του, σε αντίθεση με τον 23χρονο Ολλανδό ακραίο, ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ και θα χρειαστεί να καταβληθούν χρήματα για την απόκτηση του.

Μιλώντας με την δημοσιογράφο του Kicker, o Βέμερ επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε ότι εντός των επόμενων ημερών, θα μεταβεί στην Αθήνα.

Ο Βέμερ θεωρεί ελκυστική την προοπτική να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, διότι, θα του παράσχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλους και να αγωνιστεί στις διοργανώσεις της UEFA. Ωστόσο, πρώτα θα μιλήσει απ' ευθείας με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και μετά θα λάβει την απόφαση του.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να κλείσουν την υπόθεση του δεξιού μπακ το συντομότερο δυνατό, ώστε, να προχωρήσουν και τις άλλες εκκρεμότητες, όπως των στόπερ, του Αμπέντ και του αναπληρωματικού επιθετικού.

Με προσοχή η υπέρβαση

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κινείται δυναμικά στις μεταγραφές, τόσο με την πρόταση στον Μίκαελ Εσιέν, το κόστος της οποίας εκτιμάται σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, τόσο και με τις περιπτώσεις των Ρόμπιν Λοντ και Μεχντί Αμπέντ, στις οποίες προτίθεται να πληρώσει χρήματα στις ομάδες που έχουν τα δικαιώματα, την Ελσίνκι και τη Νιουκάστλ.

Ωστόσο, αυτές είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα, αφού, η ΠΑΕ τελεί υπό καθεστώς monitoring από την UEFA και οφείλει να έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό. Συνεπώς, οι υπερβάσεις στο οικονομικό είναι προσχεδιασμένες και μπορούν να καλυφθούν από τις προβλεπόμενες πηγές εσόδων.

Στόχος των διοικούντων είναι να ενισχύσουν το ρόστερ, να καταδείξουν ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αλλά, συγχρόνως, δεν πρόκειται να θέσουν σε κίνδυνο την εξυγίανση και την πρόοδο που έχει συντελεστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK