Προπονητές, οι μαλ... της παρέας!

Ως... δευτερεύον θέμα αντιμετωπίζουν οι παράγοντες το με ποια αγωνιστική θα αρχίσει, αν αρχίσει, το πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο.

Προπονητές, οι μαλ... της παρέας!

Αλήθεια, τους προπονητές τους ρώτησαν; Δευτέρα σήμερα και οι 16 κόουτς δεν έχουν ιδέα ποιον θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες τους σε... πέντε ημέρες.

Τι προπόνηση να κάνουν, σε ποιον αντίπαλο να κάνουν σκάουτινγκ, τι ακριβώς θα γίνει με τις ομάδες που παίζουν εκτός έδρας και θα χρειαστεί να ταξιδέψουν;

Κανείς δεν υπολογίζει αυτές τις βασικές λεπτομέρειες. Και όταν λοιπόν δεν θα έρθουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για κάποιες από τις ομάδες, το μάρμαρο θα το πληρώσει και πάλι ο προπονητής.

Ο προπονητής που άρχισε την προετοιμασία ξέροντας ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 20 Αυγούστου και όχι στις 10 Σεπτεμβρίου, ο προπονητής που βιάστηκε να κλείσει παίκτες “γιατί όπου να 'ναι αρχίζει το πρωτάθλημα και δεν έχω κλείσει το ρόστερ”.

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Οι κόουτς στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης...

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ