Προπονητής και τη νέα σεζόν ο Ίβιτς

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε πως ο Βλάνταν Ίβιτς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου" και την επόμενη σεζόν!

Προπονητής και τη νέα σεζόν ο Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προπονητής του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, όπως αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου", Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος τεχνικός εξαργύρωσε την εξαιρετική πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, τον οποίο οδήγησε στην πρώτη θέση και κατ' επέκταση στα προκριματικά του Champions League.

"Έχουμε ολοκληρώσει μια δύσκολη σεζόν. Θέλαμε στην εορταστική χρονιά για τη συμπλήρωση 90 ετών να βγούμε στο Champions League. Συγχαίρω όλη τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πήραμε την πρόκριση με την αξία μας. Ήταν δύσκολες εποχές. Η σεζόν είχε διακυμάνσεις, αλλά προφανώς ο Θεός μας οδηγεί. Δείξαμε χαρακτήρα. Ξεκινήσαμε χωρίς βαθμό και βγήκαμε πρώτοι χωρίς να χάσουμε ούτε ένα ματς. Έτσι μπροστά στις κάμερες σε όλους θέλω να πω ευχαριστώ στον Βλάνταν.

Αυτός κατάφερε να μαζέψει τις δυνάμεις και να μας οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Τον συγχαίρω ως τον πρώτο προπονητή του ΠΑΟΚ. Θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες. 'Εσύ ο ίδιος θα αποφασίσεις τη μοίρα σου', του είχα πει. Είναι άνθρωπος που δούλεψε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έχει καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία τη σεζόν και θέλω να του ευχηθώ πολλές επιτυχίες ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ", ανέφερε ο κ. Σαββίδης στην κάμερα της ΕΡΤ.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη για την εμπιστοσύνη. Γνωρίζω ακριβώς τι θέλει από εμένα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την επιτυχία. Έχουμε ημέρες μπροστά μας για ξεκούραση. Είχαμε αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια και πολλούς τραυματισμούς. Πρέπει να προετοιμάσουμε τον επόμενο χρόνο προκειμένου να είμαστε έτοιμοι από την αρχή

Σίγουρα είναι μεγάλη ευθύνη. Αλλά θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του", σχολίασε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League
H ασύλληπτη απόκρουση του Γλύκου στο σουτ του Πέτριτς!
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-1
Τα γκολ του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK