Εγινε και αυτό! Προσκάλεσαν τον Κοντονή αλλά δεν το θυμούνται!!!

Με παρόντα τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή θα πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο της super league την ερχόμενη Τρίτη 27/9.

Εγινε και αυτό! Προσκάλεσαν τον Κοντονή αλλά δεν το θυμούνται!!!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση για την συνεδρίαση, η απόφαση είχε παρθεί σε διοικητικό συμβούλιο στις 7/9 και η πρόσκληση είχε σταλεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Προκαλεί ερωτηματικά ωστόσο, το γεγονός ότι υπάρχουν πρόεδροι ΠΑΕ που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο συμβούλιο και δήλωναν άγνοια (!!!) για την συγκεκριμένη απόφαση να προσκληθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Στο διοικητικό συμβούλιο μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του α’ γύρου καθώς και οι εμβόλιμες δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση της Super League

"Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 27/09/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Σε εκτέλεση της από 07.09.16 απόφασης του Δ.Σ., απεστάλη στον Υπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, η υπ΄αριθμ πρωτ. 5057/12.09.16 επιστολή, με αίτημα τη διεξαγωγή συνάντησης με τις ΠΑΕ – Μέλη του Συνεταιρισμού. Ο κ. Υπουργός, ανταποκρινόμενος στο εν λόγω αίτημα, θα παρευρεθεί στην ως άνω συνεδρίαση του Δ.Σ.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση προγράμματος 7ης – 15ης Αγωνιστικής (& εμβολίμων εξ αναβολής 1ης – 2ης Αγωνιστικών).

2. Θέματα κεντρικής χορηγίας.

3. Καταβολή Solidarity payment αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016.

4. Θέματα Εταιρικών Κοινωνικών Ενεργειών.

5. Οικονομική ενίσχυση υποβιβασθεισών στη Football League Π.Α.Ε.

6. Αιτήματα Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

7. Διάφορα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK