Πρόστιμο 7.000 ευρώ σε Ολυμπιακό για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Με πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Super League τον Ολυμπιακό για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης" με τον ΠΑΟΚ.

Πρόστιμο 7.000 ευρώ σε Ολυμπιακό για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Από εκεί και πέρα, η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας εξέδωσε μαζεμένες αποφάσεις για έξι αγωνιστικές, καθώς εδώ και αρκετό διάστημα ήταν σε εξέλιξη αποχή των δικηγόρων.

Στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ όσα έγιναν στο ματς με την Κέρκυρα και στον Πανιώνιο 10.000 ευρώ επειδή δεν κατέθεσε εγγυητική επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

16η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 4.000 ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Π.Κωνσταντινίδη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του Π. Κωνσταντινίδη: Απορρίπτει ισχυρισμό εγκαλουμένης περί εφαρμογής του άρθρου 14 παρ. 4 εδ. Γ’ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολική χρηματική ποινή 6.500 ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημέρες και β) χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

15η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 1000 ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 1000 ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 4.000 ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Απορρίπτει ισχυρισμό εγκαλουμένης περί εφαρμογής του άρθρου 14 παρ. 4 εδ. Γ’ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 3.500 ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 2.500 ευρώ.

14η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Κέρκυρα: διότι: "Η έναρξη διεξαγωγής του αγώνα καθυστέρησε κατά 3 λεπτά διότι κάποιοι ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης, όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο των στολών τους δεν ήταν σύμφωνα με τον κανονισμό": ποινή επίπληξης.

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 2.200 ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.

13η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος, Tiago Moytinho (γυμναστής): Για τη συμπεριφορά του γυμναστή Tiago Moytinho: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος χρηματική ποινή 1000 ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον TIAGO MOYTINHO: α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημέρες και β) χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 1000 ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν.Τσαμπουράκη (φυσιοθεραπευτή), Ι.Φασομυτάκη (φροντιστή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των Ν.Τσαμπουράκη και Ι.Φασομυτάκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή 1.100 ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον Ν.Τσαμπουράκη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα και β) χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. Τέλος, επιβάλλει στον Ι.Φασομυτάκη την ποινή της επίπληξης.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

12η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

6η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 7.000 ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 1.200 ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

* ΠΑΕ Πανιώνιος: "Κατόπιν του πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 12-8-2014 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής και της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015": "Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την παράβαση που της αποδίδεται με την από 12/8/14 απόφαση της Ε.Ε.Α. (μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής). Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK