Πρόταση της "ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ" του Μαρινάκη για τη Λίγκα

Ενδιαφέρον της «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ» του Βαγγέλη Μαρινάκη για ανάληψη της χορηγίας στο πρωτάθλημα. Απορρίφθηκε η πρόταση του ΟΠΑΠ.

Πρόταση της "ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ" του Μαρινάκη για τη Λίγκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ημέρα που λήγει η προθεσμία του ΟΠΑΠ προς τηνSuperLeagueγια να απαντήσει στην πρόταση που έχει κάνει για χορηγία, η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ» του Βαγγέλη Μαρινάκη, ένα από τα τέσσερα κανάλια που πήραν άδεια έπειτα από τον πρόσφατο διαγωνισμό, με έγγραφο που έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας, ζητάει συνάντηση από τηνSuperLeagueγια να ενημερωθεί για τους όρους και τις παροχές ώστε να καταθέσει πρόταση για χορηγίατου πρωταθλήματος.

Η συνάντηση θα γίνει μέχρι την Τετάρτη ανάμεσα στον πρόεδρο της Λίγκας Γιώργο Στράτο και την Φωτεινή Υψηλάντη που υπογράφει το έγγραφο για λογαριασμό της «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε από την συγκεκριμένη εταιρία και τον ΟΠΑΠ να καταθέσουν φάκελους με την πρόταση τους μέχρι την Παρασκευή 7/10 στις 14:30 ώστε να ανοιχτούν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.

Οι δύο προτάσεις του ΟΠΑΠ (1,5 για τη σεζόν 2016-17 και από 2 εκατ. ευρώ για κάθε μία από τις τρεις επόμενες περιόδους η πρώτη και διετή συμφωνία με 1,5 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα σεζόν, 2 εκατ. ευρώ για την επόμενη) για τους οποίους ο Οργανισμός είχε δώσει διορία μέχρι σήμερα, απορρίφθηκαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK