Προβληματισμένος ο Μόρας, την Τρίτη απαντά ο Μάντζιος

Προβληματισμένος παραμένει ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος σκέφτεται την πρόταση της ΑΕΚ και ετοιμάζεται να δώσει την απάντησή του. Στα Τρία Πέντε Πηγάδια ο διεθνής αμυντικός για να προπονηθεί με τον Πανιώνιο. Την Τρίτη απαντά ο Βαγγέλης Μάντζιος, εκτιμάται πως θα πει το "ναι".

Προβληματισμένος ο Μόρας, την Τρίτη απαντά ο Μάντζιος

Στα Τρία Πέντε Πηγάδια για να προπονηθεί με τον Πανιώνιο θα μεταβεί την Τρίτη ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος θα έχει το χρόνο να σκεφτεί την πρόταση της ΑΕΚ.

Ο διεθνής αμυντικός θέλει να ηρεμήσει για να πάρει την οριστική απόφαση, όντας προβληματισμένος όχι με την προσφορά που του έγινε (150.000 ευρώ το χρόνο), αλλά με την όλη κατάσταση στην ομάδα, αφού φοβάται μη μείνει ξεκρέμαστος.

Αντίθετα με τον Μόρα, πιο θετικά είναι τα πράγματα με τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ την Τρίτη αναμένεται να δώσει την απάντησή του στον Θωμά Μαύρο με τον οποίο θα έχει νέο ραντεβού και εκτιμάται πως θα πει το "ναι".

Οσον αφορά στον Μαύρο, στις προθέσεις του είναι να δώσει συνέντευξη Τύπου στα Σπάτα την Πέμπτη και να ενημερώσει για τις προθέσεις του στο διοικητικό κομμάτι, αλλά και τις επαφές που είχε με τον Νοτιά και τους Supporters.

Τέλος, την Πέμπτη το μεσημέρι η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί για το Τσέστερ της Αγγλίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Την αποστολή αναμένεται να ακολουθήσουν δύο παίκτες που είναι υπό αποχώρηση. Ο ένας είναι ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος θα προπονείται μέχρι να βρει ομάδα και ο δεύτερος ο Γκερέιρο, ο οποίος αν και έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK