Πρώην μπακ της Γιουνάιτεντ μιλάει με Ολυμπιακό!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: το αμυντικό πολυ-εργαλείο που έπαιξε 6 χρόνια στην ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, ενώ την σεζόν που τέλειωσε μέτρησε 24 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, τον οποίο θέλουν οι "ερυθρόλευκοι" για... "αντί-Μαζουακού". Ποιους από την νέα του ομάδα ρώτησε για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, την Super League και την ζωή στην χώρα μας

Πρώην μπακ της Γιουνάιτεντ μιλάει με Ολυμπιακό!

Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο έγινε το πρώτο μεγάλο άνοιγμα του Ολυμπιακού στη βρετανική ποδοσφαιρική αγορά. Από την μία με την πώληση του Μιλιβόγεβιτς στην Κρύσταλ Πάλλας και τον δανεισμό του Ομάρ στην Χαλ κι από την άλλη με τον ερχομό τόσο του Σισοκό, όσο και του Παρέδες από Αστον Βίλα και Γουότφορντ αντίστοιχα. Για να δέσει το.... πράγμα πλέον με την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό και το μεταγραφικό πάρε-δωσε των "ερυθρόλευκων", τουλάχιστον όσον αφορά τα... ψώνια του από το Νησί.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, λοιπόν, είχε την πληροφορία από την πιάτσα agent του Λονδίνου πως άνθρωποι του Ολυμπιακού στην Αγγλία όχι μόνο έκαναν ραντεβού με τον Καράνκα, τον πρώην προπονητή της Μίντλεσμπρο, αλλά ασχολήθηκαν και με κάποιες ελκυστικές περιπτώσεις παικτών από το ρόστερ της, που θα μπορούσαν να έρθουν στα μέρη μας για... μπάλα (και όχι για τουρισμό). Ή επιλογή της "Μπορο" προφανώς και δεν έγινε τυχαία από τους "ερυθρόλευκους", αφού θα υποβιβαζόταν, άρα θα μπορούσαν να προκύψουν... ευκαιρίες.

Πρώην μπακ της Γιουνάιτεντ μιλάει με Ολυμπιακό!

Το Contra. gr ψάχτηκε πάνω σε αυτή την βάση δεδομένων και έβγαλε... λαβράκι. Συγκεκριμένα, πως ο Φάμπιο Περέιρα ντα Σίλβα πρόσφατα ζητούσε πληροφορίες από ανθρώπους της Μίντλεσμπρο που... γνωρίζουν, για το ελληνικό πρωτάθλημα, τους Πρωταθλητές Ελλάδας καθώς και για το πώς είναι η... ζωή στην Ελλάδα για έναν ξένο παίκτη του Ολυμπιακού!! Παραδεχόμενος ουσιαστικά πως έχει δεχτεί πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, την οποία και εξετάζει...

Ποιος είναι ο Φάμπιο; Ο 27χρονος μπακ (βασικά αριστερός, παίζει και δεξιά), που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προωθήθηκε στην πρώτη της ομάδα το 2008 επί Αλεξ Φέργκιουσον και κάθισε μέχρι τον Γενάρη του 2014 όταν και έφυγε για την Κάρντιφ. Σε όλο αυτό το διάστημα και με εξαίρεση την σεζόν 2012-13 που αγωνίστηκε δανεικός στην ΚΠΡ, ήταν στους μπέμπηδες. Μεταγραφή στην Μίντλεσμπρο πήρε τον περασμένο Αύγουστο αντί 2.3 εκ. Ευρώ από την Κάρντιφ. Έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018 αλλά φεύγει από την "Μπόρο".

Ο Φαμπιο με τωρινή χρηματιστηριακή αξία 2 μύρια (πριν λίγα χρόνια ειχε φτασει στα 7.5 εκατ.), είναι Βραζιλιάνος αλλά διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε συνολικά 30 συμμετοχές με την Μίντλεσμπρο, 24 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ (1850 λεπτά). Στα 27 του χρόνια είναι μία πολύ ποιοτική λύση για τον Ολυμπιακό, που έχει παράδοση στους Βραζιλιανους. Ο αδερφός του Φαμπιο, Ράφαελ, με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί στην Man U και έχουν τον ίδιο μάνατζερ, παίζει πλέον στη Λυών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK