Πρωταθλητής στα πέναλτι ο ΠΑΟΚ K15!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, όμως τελικά ο δικέφαλος κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ15 στη διαδικασία των πέναλτι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
paok k15 EUROKINISSI SPORTS

Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Αλτιντζής. Ο Γρόσφης έκανε την κάθετη μπαλιά και ο νεαρός άσος με πλασέ έκανε το 1-0.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο δικέφαλος θα έπαιρνε τη νίκη στην κανονική διάρκεια, ο Τόλιος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε το ματς στα πέναλτι με κεφαλιά!

Εκεί, ο Τόλιος από ήρωας έγινε μοιραίος, καθώς αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι του Ολυμπιακού και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο (8-7 τα πέναλτι).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος):Μπαλωμένος, Γρηγοριάδης (Τσοκούρογλου 52'), Κιουρτσίδης, Καλτσίδης, Αβεντισιάν, Καραμπέρης, Παναγιώτου, Σαπουντζής, Τσέλιος, Γρόσδης (Θεοδωρίδης 75'), Αλτιντζής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παπακωστούλης):Καραργύρης, Τζόρβας (Αρσενίδης 58'), Τσάβος, Κεραμίδας (Παπαγεωργίου 75'), Θεοδωρόπουλος, Γούλας, Ασλανίδης, Γεωργακόπουλος (Ντότης 52'), Παπαδόπουλος, Σουρλής, Νικόλης (Τόλιος 44').

News 24/7

24MEDIA NETWORK