Πρώτη με απουσίες και μερικό... ξεκαθάρισμα

Η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να λείψουν από την πρώτη προπόνηση στα Σπάτα. Άλλοι θα λείψουν δικαιολογημένα λόγω κάποιων επιπλέων ημερών άδειας και άλλοι γιατί ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν γενικά.

Πρώτη με απουσίες και μερικό... ξεκαθάρισμα

Από την -κεκλεισμένων των θυρών για τον κόσμο- πρώτη προπόνηση της «Ένωσης» αναμένεται να λείψουν οι διεθνείς Χρήστος Αραβίδης και Πέτρος Μάνταλος οι οποίοι εξασφάλισαν επιπλέον άδεια λόγω της συμμετοχής τους με την Εθνική στα φιλικά της Αυστραλίας και θα… ανταμώσουν με την υπόλοιπη ομάδα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία στις 29 του μήνα.

Ο Μπουονανότε που χαιρετάει

Σίγουρη απουσία από τη σημερινή προπόνηση είναι ο Ντιέγκο Μπουονανότε ο οποίος ενημερώθηκε από τον μάνατζέρ του ότι δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ για τη νέα σεζόν και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα της Χιλής για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Έτσι πέραν από το γεγονός ότι δεν θα δώσει το «παρών» σήμερα στα Σπάτα, η ουσία είναι πως η ΑΕΚ απαλλάσσεται από ένα -βαρύ- συμβόλαιο.

Κατά πάσα πιθανότητα οι Κορδέρο, Σοϊλέδης

Σε ότι έχει να κάνει με την πιθανότητα της παρουσίας του Μιγκέλ Κορδέρο στα Σπάτα, αυτή θα κριθεί σήμερα το πρωί, μετά από συνάντηση που θα έχει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να ξεκαθαριστεί το τι θα συμβεί ακριβώς με την περίπτωσή του. Ανοιχτή -έως δύσκολη, όπως και του Κορδέρο- είναι και η πιθανή παρουσία του Άρη Σοϊλέδη στην πρώτη, αφού η σκέψη που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί φόρμουλα να λυθεί το συμβόλαιό του.

Οι δανεικοί

Σε ότι έχει να κάνει με τους δανεικούς που επέστρεψαν από τις ομάδες που παραχωρήθηκαν την περασμένη σεζόν, Ανδρεόπουλος, Ανάκογλου και Ζόριτς θα δώσουν κανονικά το «παρών» σήμερα στα Σπάτα ωστόσο το αν θα ταξιδέψουν στην Πολωνία θα κριθεί στις μέρες που θα μεσολαβήσουν μέχρι την αναχώρηση της αποστολής. Σε ότι έχει να κάνει με τον Αμπλαγιέ Φαγιέ, θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και θα του γίνει πρόταση αποδέσμευσης.

Ο Γκάλο

Από την πρώτη προπόνηση θα απουσιάσει και ο Ροντρίγκο Γκάλο καθώς θέλει να βρεθεί στο πλευρό της -εγκύου- συζύγου του σε μία εξέταση που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της «Ένωσης» θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα την Κυριακή.

Ο Τζιμπούρ

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τον Τζιμπούρ, δεν έχει υπάρξει κάποια διαδικασία ανανέωσης και το πιθανότερο είναι πως θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Τυπικά ο Αλγερινός θεωρείται ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» αφού το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου, ωστόσο σχεδόν τα πάντα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα τη νέα σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK