Ψάχνει το "μπαμ" στην άμυνα ο Ολυμπιακός, υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Γκρέκο

Επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού έχει τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή, τον οποίο έχει υποδείξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Υπέγραψε ο Γκρέκο, ανακοινώνεται την Τρίτη.

Ψάχνει το "μπαμ" στην άμυνα ο Ολυμπιακός, υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Γκρέκο

Επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού έχει τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή, τον οποίο έχει υποδείξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Κάποιοι μάλιστα δεν αποκλείουν οι "ερυθρόλευκοι" να αποσπάσουν το "ναι" του παίκτη και της ομάδας του μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

Από την Πορτογαλία υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Μπρούνο Άλβες, παρόλο που οι Πειραιώτες έλεγαν την περασμένη εβδομάδα πως δεν υπάρχουν πλέον πιθανότητες απόκτησής του και ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Παράλληλα, ο Ζαρντίμ είχε και φέρεται να εξακολουθεί να έχει σε περίοπτη θέση στη λίστα του τον Εβερτον (Μπράγκα), του οποίου το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιωμάτων απέκτησε πριν από λίγες ημέρες η Πόρτο.

Επίσης, τον Πορτογάλο τεχνικό φαίνεται να τον απασχολούν και δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα (παρεμπιπτόντως, στην ΠΑΕ έχει προταθεί ο Μαρτσένα, την παραχώρηση του οποίου φέρεται να συζητά η Βιγιαρεάλ).

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα του στόπερ που, κατά ορισμένους, θα είναι «δυνατό» όνομα, ενώ ανοιχτό παραμένει πάντα το ενδεχόμενο της απόκτησης και δεύτερου (μετά τη μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο) μέσου.

Ο διευθύνων σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Βρέντζος είναι πιθανό να ταξιδέψει τα προσεχή εικοσιτετράωρα στην Πορτογαλία και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είναι απλά για να δει τον Ζαρντίμ και τους ποδοσφαιριστές, αλλά θα ασχοληθεί κυρίως με μεταγραφική υπόθεση των Πειραιωτών.

Το επικείμενο ταξίδι στην Ιβηρική χερσόνησο του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει δώσει τροφή για διάφορα σενάρια, με τους Σέρβους πάντως να επιμένουν πως ο Ολυμπιακός θα έχει επαφές με τη Μπενφίκα για τον 24χρονο αριστεροπόδαρο κεντρικό χαφ Νεμάνια Μάτιτς. Αλλά και τους Πορτογάλους να κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον ακραίο μέσο Έλντερ Μπαρμπόσα (Μπράγκα), προσθέτοντας πως στο «μικροσκόπιο» του Ζαρντίμ βρίσκονται και οι βραζιλιάνοι Ροντρίγκο Ντεφέντι και Μαρσέλο Τοσκάνο της Βιτόρια Γκιμαράες.

Υπέγραψε ο Γκρέκο

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από τη Δευτέρα ο Λεάντρο Γκρέκο. Τα έγγραφα της Ρόμα έφτασαν το απόγευμα, το βράδυ της ίδιας μέρας ήρθε στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του, Τζουζέπε Μπότσο και υπογράφηκε το συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Λογικά το πρωί της Τρίτης ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει και επίσημα τη μεταγραφή του, ενώ αποτελεί ερωτηματικό αν ο παίκτης θα πάει στο Φάρο για να ενσωματωθεί με την αποστολή ή θα παραμείνει για προπονήσεις στην Ελλάδα μέχρι να επιστρέψουν οι "ερυθρόλευκοι" από την Πορτογαλία.

Η πρώτη προπόνηση στο Φάρο

Στα της προπόνησης στο Φάρο της Πορτογαλίας, ο Ζαρντίμ έριξε το βάρος στην τακτική. Οι επιθετικοί και επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές της ομάδας δούλεψαν πολύ και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ όπως συνηθίζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του, δούλεψαν ξεχωριστά και με τους αμυντικούς και αμυντικογενείς παίκτες. Αυτοί έδωσαν έμφαση στη σωστή ομαδική λειτουργία στα μετόπισθεν και παράλληλα στην καλή ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί το πρωί της Τρίτης (24/7), με πρωινή προπόνηση (9:00 Πορτογαλίας, 11:00 Ελλάδας), ενώ το βράδυ η πειραϊκή ομάδα θα δώσει το πρώτο της φιλικό στην Πορτογαλία, με αντίπαλο τη Φαρένσε (20:00 Πορτογαλίας, 22:00 Ελλάδας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK