Ψηφίζουν αποχή οι διαιτητές, μπάχαλο στη Λίγκα

Απόφαση των διαιτητών να ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα για την αποχή τους από την επόμενη (33η) αγωνιστική. Πρόβλημα με το πρόγραμμα λόγω των πλέι οφ και του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τις Νήσους Φερόε.

Ψηφίζουν αποχή οι διαιτητές, μπάχαλο στη Λίγκα
INTIME SPORTS

Οι διαιτητές και οι βοηθοί τους αποφάσισαν να μην σφυρίξουν στα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής της Super League ως αντίδραση επειδή οι Σπάθας, Γιάχος, Αμπάρκιολης, Δημητρόπουλος, Κάμπαξης και Ιωαννίδης είναι κατηγορούμενοι και θα απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, ο οποίος ασχολείται με την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαιτητές που κλήθηκαν από τον Ανδρεάδη βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ την περασμένη Δευτέρα, είχαν συνάντηση με αξιωματούχους της EΠΟ και αποφασίστηκε να υπάρξει αντίδραση. Οι διαιτητές ισχυρίζονται ότι θα λογοδοτήσουν στον Ανδρεάδη για λανθασμένες αποφάσεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια, παρ’ ότι ήδη έχουν τιμωρηθεί από τα αρμόδια όργανα διαιτησίας! Μάλλον, όμως η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη...

Η πρώτη σκέψη τους ήταν να μην σφυρίξουν στα αυριανά και μεθαυριανά ματς (24-25 Απριλίου), αλλά επειδή εκδηλώθηκαν αντιδράσεις, αυτό θα γίνει στους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για την επόμενη Κυριακή, 3 Μαϊου.

Είναι αυτονόητο ότι η στάση των διαιτητών δεν πρόκειται να επηρεάσει τον ειδικό ανακριτή. Οταν απολογηθούν αναμένεται να τους επιβληθεί περιοριστικός όρος βάσει του οποίου δεν θα μπορούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

Για την απόφαση των διαιτητών αναμένεται να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από τις ΠΑΕ, ειδικά απ’ αυτές που θα παίξουν στα πλέι οφ! Κι αυτό διότι, οι αγώνες κατάταξης έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν στις 7 Ιουνίου, δεδομένου ότι στις 13 του ίδιου μήνα η εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τις Νήσους Φερόε. Τι θα γίνει τελικά Ποιος ξέρει; Ισως ανακαλυφθεί πάλι κάποια εμβόλιμη αγωνιστική, κάπου, κάπως, κάποτε...

ΥΓ: Οι διαιτητές είναι απλήρωτοι από την 18η αγωνιστική της Super League, αλλά δεν έχουν αντιδράσει. Αυτός, ναι, είναι ένας σοβαρός λόγος αποχής!

News 24/7

24MEDIA NETWORK