Ρ. Κόστα: "Η δεύτερη θέση δεν χαρίζεται..."

Τι δικό του μήνυμα ενόψει των τριών τελευταίων αγώνων στα πλέι οφ έστειλε στους συμπαίκτες του ο Ρικάρντο Κόστα.

Ρ. Κόστα: "Η δεύτερη θέση δεν χαρίζεται..."

Ο Πορτογάλος αμυντικός έκανε λόγο για την ανάγκη να ματώσουν όλοι την φανέλα για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει το στόχο της δεύτερης θέση. Αναλυτικά, όσα είπε στη NOVA:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Χρειάζεται καρδιά και πάθος στα εντός έδρας ματς και εμείς αυτά δεν τα είχαμε σήμερα για 90 λεπτά. Πρέπει να σεβόμαστε την ομάδα που μας δίνει τα πάντα ως ποδοσφαιριστές. Συνεχίζουμε την προσπάθεια".

Για την πολύ νωθρή εικόνα του πρώτου μέρους: "Ήταν κακό το πρώτο μέρος, δεν είχαμε κατοχή και όταν δεν έχεις κατοχή δεν μπορείς να απειλήσεις, να κάνεις τις μεταβιβάσεις που πρέπει".

Για τον στόχο στα επόμενα τρία ματς των πλέι οφ: " Ο αποψινός αγώνας ήταν ένας τελικός, μετά και το αποτέλεσμα πρέπει να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση, όμως τίποτα δεν χαρίζεται. Θα πρέπει να παλέψουμε, να πεθάνουμε για τη φανέλα".

Για το ματς της Κυριακής στη Λεωφόρο: "Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να εκμεταλλευτούμε την ευφορία του αντιπάλου και να κάνουμε τη ζημιά. Μπορεί να χάσαμε εδώ, αλλά μπορεί να κερδίσουμε εκεί. Για να γίνει αυτό χρειάζεται συνοχή και καρδιά και μεγάλη προσπάθεια. Από μόνος του ο καθένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα, όλοι μαζί, όμως, ίσως έχουμε μία ελπίδα να τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK