"Ο Ολυμπιακός παίρνει Ρολάντο και δίνει Πάρντο, Ντα Κόστα"

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον κεντρικό αμυντικό της Μαρσέιγ, Ρολάντο, αποκαλύπτουν οι Γάλλοι. Σειρήνες για Πάρντο και Ντα Κόστα.

"Ο Ολυμπιακός παίρνει Ρολάντο και δίνει Πάρντο, Ντα Κόστα"

Έντονη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Τόσο για παίκτες που αναμένεται να ντυθούν στα "ερυθρόλευκα" όσο και για αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Ήδη ο 32χρονος Ρομαό της Μαρσέιγ παρουσιάζεται μια ανάσα από την μετακόμισή του στον Πειραιά, ωστόσο σύμφωνα με την γαλλική " L' Equipe" δεν είναι ο μόνος... Μασσαλός που απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός της πρώην ομάδας του Μίτσελ, Ρολάντο, φέρεται να βρίσκεται ψηλά στο μπλοκάκι των Πρωταθλητών Ελλάδας. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι Γάλλοι, αναμένεται να φτάσει και επίσημη πρόταση εντός της ημέρας στα γραφεία της Μαρσέιγ!

Είναι γεννημένος στις 31 Αυγούστου 1985, έχει ύψος 1.89 και έχει αγωνιστεί σε Μπελενένσες, Πόρτο, Νάπολι, Ίντερ, Άντερλεχτ και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Μαρσέιγ σε 19 παιχνίδια.

Από την άλλη, ένας από τους "ερυθρόλευκους" που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας είναι ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Σύμφωνα πάλι με την "L' Equipe", ήδη ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του τόσο η Μονπελιέ, όσο και η Γκινγκάμπ, ωστόσο τον ετοιμάζονται να κάνουν προτάσεις δανεισμού.

Παράλληλα, η Μονπελιέ θέλει ακόμη έναν παίκτη από τον Ολυμπιακό ως δανεικό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Φελίπε Πάρντο. Βέβαια οι "ερυθρόλευκοι" προτιμούν σε περίπτωση που αποχωρήσει, να παραχωρηθεί ως κανονική μεταγραφή κι όχι ως δανεικός. Το σίγουρο πάντως είναι πως αναμένονται εξελίξεις και η Γαλλία έχει πολύ "ζουμί"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αλεξίς Ρομαό: Έρχεται για τον Ολυμπιακό!
"Έρχεται Αθήνα ο Τιοτέ"
Ο Πασιένσια της Πόρτο κοντά στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός πήρε τερματοφύλακα που φεύγει δανεικός

News 24/7

24MEDIA NETWORK