Τέλος το σίριαλ με Ναϊνγκολάν, ανανέωσε και με Κεϊτά η Ρόμα

Ολοκληρώθηκε το σίριαλ με τη συνιδιοκτησία του Ράτζα Ναϊνγκολάν, αφού Ρόμα και Κάλιαρι ήρθαν σε συμφωνία, ενώ και ο Σεϊντού Κεϊτά ανανέωσε τη συνεργασία του.

Τέλος το σίριαλ με Ναϊνγκολάν, ανανέωσε και με Κεϊτά η Ρόμα

Εν αναμονή της έκβασης της υπόθεσης Τζέκο, η Ρόμα τα βρήκε με την Κάλιαρι και ανανέωσε για πέντε χρόνια τη συνεργασία της με τον Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος θα λαμβάνει 3.500.000 ευρώ ετησίως, ανεξαρτήτων των μπόνους που προβλέπει η συμφωνία.

Με τη φανέλα των "τζιαλορόσι" θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Σεϊντού Κεϊτά, έναντι του ποσού του 1.000.000 ευρώ, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας.

Επιπλέον, ο αθλητικός διευθυντής Βάλτερ Σαμπατίνι βρίσκεται στο Μάντσεστερ, προκειμένου να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του Έντιν Τζέκο, ο οποίος αν όλα κυλήσουν ομαλά θα λαμβάνει 4.000.000-4.500.000 ευρώ ετησίως.

Τέλος, η Ρόμα κινείται για την απόκτηση του 21χρονου Γκανέζου διεθνούς αριστερού μπακ Αμπντούλ Ραμάν Μπαμπά και είναι πρόθυμη να καταβάλλει περισσότερα από 15.000.000 ευρώ στην Άουγκσμπουργκ.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ