Ρομπέρτο: "Θα μείνω όσο με θέλουν"

Ο Ρομπέρτο μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό, την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, την αγάπη του κόσμου, ενώ αποκάλυψε πως θα μείνει στους "ερυθρόλευκους" όσο τον θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ρομπέρτο: "Θα μείνω όσο με θέλουν"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, μίλησε στον " Sport24 Radio 103,3" και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και το μέλλον του στο λιμάνι και τους "ερυθρόλευκους".

Για το πώς είδε το ματς: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε από πριν ότι θ' αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις. Σταθήκαμε στο ύψος μας και πήραμε τη νίκη".

Για το αν έχει ξαναδεί τόσο φορμαρισμένο τον Ολυμπιακό: "Έχουμε πραγματικά μία πάρα πολύ αρχή και με τη νίκη επί της Άρσεναλ αλλά δεν έχει νόημα αν δεν διατηρήσουμε αυτό τον ρυθμό μέχρι το τέλος".

Για το πόσο δύσκολο είναι για μία ελληνική ομάδα να διαχειριστεί αυτό το πενθήμερο: "Ήταν δύο δύσκολα παιχνίδια σε διαφορετικές διοργανώσεις. Το Champions League είναι διοργάνωση ανωτάτου επιπέδου. Καταφέραμε και αντεπεξήλθαμε και πετύχαμε δύο νίκες".

Για το αν υπήρξε κάτι που να τον φόβισε στην Τούμπα: "Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο. Ήταν 100% μία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά τους. Ήμασταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο ΠΑΟΚ έκανε ευκαιρίες, όμως εμείς ήδη είχαμε καταφέρει να προηγηθούμε".

Για το αν υπήρχε ειδική προετοιμασία: "Όχι όταν παίζουμε τέτοια ματς σε μεγάλες ομάδες υπάρχει η μέγιστη συγκέντρωση. Προετοιμάσαμε το ματς με την μέγιστη συγκέντρωση".

Για το αν είναι σε τόσο καλό δρόμο η ομάδα του: "Με αυτή την πορεία είμαστε ικανοί να κρατήσουμε αυτό τον ανταγωνιστικό ρυθμό. Είμαστε μία ομάδα που δείξαμε ότι μπορέσαμε να κάνουμε το καλύτερο κόντρα σε Μπάγερν και Άρσεναλ".

Για το που είναι το ταβάνι στην Ευρώπη και τα ματς που έρχονται με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ: "Είναι δύο σημαντικά παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε βαθμούς σε αυτά τα ματς και αυτά τα ματς θα κρίνουν τους στόχους μας".

Για το αν περίμενε τέτοια αγάπη από τον κόσμο όταν ερχόταν στην Ελλάδα: "Πάντα όταν πάω κάπου ελπίζω τα πράγματα να πηγαίνουν καλά αλλά δεν περίμενα αυτή την αντιμετώπιση από τους οπαδούς και των άλλων ομάδων".

Για το που βλέπει το μέλλον του: "Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι στον πρόεδρο και την διοίκηση που μου έχουν φερθεί τόσο καλά. Ξέρουν ότι είμαι καλά εδώ και θα μείνω όσο με θέλουν. Θα φύγω μόνο όταν έχει μία πρόταση πολύ πολύ μοναδική και θα φύγω μόνο αν αυτή η πρόταση συμφέρει τον Ολυμπιακό και σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό".

Για το τι έχει αλλάξει με τον Μάρκο Σίλβα στην τεχνική ηγεσία: "Έχει φέρει ένα νέο πνεύμα στην ομάδα. Είναι πολύ συγκεντρωμένος. Έχει προπονήσει στο κορυφαίο επίπεδο με την Σπόρτινγκ. Έχει την στήριξη μας".

Για τον Κώστα Φορτούνη: "Είναι σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο. Κάνει καλή χρονιά. Ίσως έχει την ωριμότητα που του έλειπε. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Έχει την ποδοσφαιρική ωριμότητα που του έλειπε".

Για το ποια είναι η απόκρουση που έχει κάνει στην καριέρα του στον Ολυμπιακό και θυμάται και ποιος είναι ο πιο δύσκολος επιθετικός που έχει αντιμετωπίσει: "Δεν ήταν μία ήταν πάρα πολλές στο ματς με την Μπενφίκα και είχε ιδιαίτερη σημασία, γιατί ήταν η πρώην ομάδα μου. Για τον επιθετικό δεν χωράει αμφιβολία ότι ήταν ο Μέσι".

Για το ποιο είναι το κίνητρο του: "Το κίνητρο είναι ότι φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να έχουν κίνητρο ότι φοράνε την φανέλα με το σήμα του Ολυμπιακού".

Για το ποια ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το Champions League: "Επειδή την είδαμε πρόσφατα και είναι μία μεγάλη ομάδα θα μπορούσε να είναι η Μπάγερν Μονάχου".

Διαβάστε ακόμα:

Το συγκινητικό μήνυμα του Ρομπέρτο για τα Τέμπη

Ρομπέρτο: "Συγχαρητήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK