Σάντσεθ στη Marca: "Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα"

Ο Σέρχιο Σάντσεθ βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελλάδα και η Marca είχε εκτενές ρεπορτάζ για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Σάντσεθ στη Marca: "Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα"

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι φιλοξενούν εκτενή ρεπορτάζ με την παρουσία του Σέρχιο Σάντσεθ στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και η " Marca " αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Ο πρώην αμυντικός της Μάλαγα Σέρχιο Σάντσεθ θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στην Αθήνα όπου περνάει ιατρικά τεστ με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται την Τρίτη. Η υπογραφή των συμβολαίων καθυστέρησε καθώς ο Σάντσεθ περίμενε να δει τι θα γίνει με την πολιτική κατάσταση στην Αθήνα με τον παίκτη να έχει αμφιβολίες τις οποίες τις ξεπέρασε και δέχτηκε τελικά τους όρους της ομάδας.

Σάντσεθ στη Marca: "Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα"

Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει το συμβόλαιο του την Τρίτη το πρωί και θα μεταβεί στην Ολλανδία για να μπει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Πριν δεχτεί την προσφορά των πράσινων ο Σάντσεθ είχε πρόταση την οποία απέρριψε από την Μπεσίκτας", αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Η "Marca" μάλιστα φιλοξενεί και την πρώτη δήλωση του Ισπανού αμυντικού ο οποίος είπε: "Είναι μια σπουδαία ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη, που παίζει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Διαβάστε ακόμη:

Από την Αθήνα στο Όστερμπεκ ο Σάντσεθ

Στην Αθήνα ο Σάντσεθ για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK