Σάββας: "Άψογος, καταπληκτικός ο Δημητρόπουλος"

Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο για τη διαιτησία του στο ντέρμπι έδωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά από το τέλος του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σάββας: "Άψογος, καταπληκτικός ο Δημητρόπουλος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, αποθέωσε τον ρέφερι Δημητρόπουλο για τη διαιτησία του στο ντέρμπι των "ερυθρολεύκων" με τον ΠΑΟΚ, χαρακητρίζοντάς τον "άψογο" και "καταπληκτικό".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

"Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί σήμερα αλλά σημασία έχει η νίκη, γιατί αυτή δίνει το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ δυνατά, στάθηκε καλά αλλά δεν μας απείλησε, δεν είχε καμία τελική, εμείς κάναμε ευκαιρίες, σκοράραμε μία φορά, μας φτάνει, είμαι ευχαριστημένος. Οι άλλες δύο μεγάλες ομάδες έχασαν, η διαφορά αυξήθηκε, θα γελάει ο κόσμος όταν μερικοί λένε για τους διαιτητές ότι είναι πίσω με 20, 22, 21 βαθμούς και θα σου πουν ότι δεν είναι δυνατό. Συγχαίρω τον κ. Δημητρόπουλο, αυτή τη στιγμή δεν έχει καταδικαστεί από ποινικό δικαστήριο, είναι αθώος, σήμερα τους έβαλε τα γυαλιά, ήταν άψογος, καταπληκτικός, δεν μπορεί να του πει κανείς λέξη.

Χθες, μία καραμπινάτη αποβολή παίκτη της ομάδας του, την αμφισβητούσε ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας αμφισβήτησε την απόφαση γιατί δεν μπορεί να φτιάξει την ομάδα του όπως θέλει, τα έριξε πάλι στη διαιτησία, αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλη ιστορία, εγώ την ήθελα παντοδύναμη για να ανταποκρίνεται ο Ολυμπιακός στα ευρωπαϊκά ματς.

Το να είναι ο Ολυμπιακός μπροστά με είκοσι βαθμούς δεν είναι ευχάριστο, να κοιτάξουν τι φταίει στις ομάδες τους, διότι τα ρίχνουν όλα στη διαιτησία. Ακόμα και όταν σφαζόμασταν πάλι δεν είχαμε πει για τη διαιτησία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας γιατί έδειξαν φίλαθλο πνεύμα, έγινε ένας αγώνας Τσάμπιονς Λιγκ, εγώ φοβόμουν λίγο, ο Τζαβέλλας ήταν άψογος, δεν είπε το παραμικρό, κέρδισε η εξέδρα του Ολυμπιακού, να στέκονται οι φίλαθλοί μας όπως στην Ευρώπη. Αυτό το ματς μας έκανε πολύ καλό, περιμένουμε το ματς με την ΑΕΚ για να έχουμε ρυθμό για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ και να πάμε εκεί έτοιμοι. Ελπίζω να τα καταφέρουμε παντού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σαββίδης: "Αν ήμουν Τζαβέλλας θα είχα φύγει από το γήπεδο"

"Λίμπερο του Ολυμπιακού ο Τουμπακάρης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK