Σαββίδης: "Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα, εγώ το κάνω"

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στην ιστοσελίδα "radiovesti.ru" και κάλεσε τους Ρώσους επιχειρηματίες να τον ακολουθήσουν, καθώς ο ίδιος δείχνει ενδιαφέρον στις πρώτες ύλες, τα λιμάνια και τον τουρισμό.

Σαββίδης: "Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα, εγώ το κάνω"
INTIME SPORTS

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη σε ρωσική ιστοσελίδα, σ' αυτή την περίοδο που η Ελλάδα βιώνει μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δείχνει διάθεση να προχωρήσει σε επενδύσεις και αυτό τόνισε με δηλώσεις του στη ιστοσελίδα "radiovesti.ru", καλώντας και τους Ρώσους επιχειρηματίες να δείξουν επενδυτικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα χωρίς να περιμένουν αν η χώρα θα χρεοκοπήσει ή όχι.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Κατά την άποψή μου, αυτή την περίοδο έχει δημιουργηθεί ένα παράθυρο για ευκαιρίες επένδυσης στην Ελλάδα. Δεν έχει σημασία, αν η χώρα χρεοκοπήσει ή όχι. Βρισκόμαστε στο χαμηλότερο σημείο, απ' όπου μπορεί να γίνει μία καλή αρχή.

Οι δικές μου εταιρίες θα δείξουν ενδιαφέρον για το νικέλιο, το αλουμίνιο, για επενδύσεις στα λιμάνια. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, επιπρόσθετα με τις κινήσεις μας στον τουρισμό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK