Σε απολογία ο Πανθρακικός για πιθανή χειραγώγηση στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ακόμη ένα ύποπτο για πιθανή χειραγώγηση ματς στη Super League μετά από έκθεση που απέστειλε το αρμόδιο όργανο της UEFA. Κλήθηκε σε απολογία ο Πανθρακικός.

Σε απολογία ο Πανθρακικός για πιθανή χειραγώγηση στο ματς με τον Ολυμπιακό

Μετά τις ΠΑΕ Εργοτέλης και Βέροια ήταν η σειρά του Πανθρακικού να κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για εμπλοκή σε υπόθεση πιθανής χειραγώγησης αποτελέσματος σε αγώνα του εν εξελίξει πρωταθλήματος. Πρόκειται για το παιχνίδι της 9ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στο οποίο η ομάδα της Κομοτηνής ηττήθηκε 5-1.

Η στοιχηματική δραστηριότητα στο παιχνίδι αυτό κρίθηκε παράλογη και ενημερώθηκε σχετικά η ΕΠΟ μετά το φάκελο που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή της UEFA. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έπραξε τα δέοντα, ασκώντας ποινική στις 4 Φεβρουαρίου δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός κρίθηκε ότι δεν είχε σχέση. Κατόπιν ήρθε η κλήση από τη λίγκα.

Σε αυτήν αναφέρθηκε: " Βάσει των αναφερομένων στην από 4/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 12-2-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη".

Διαβάστε ακόμη:

Στο "σκαμνί" Βέροια κι Εργοτέλης για πιθανή χειραγώγηση με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK