Σε δύο -φλέγοντα- μέτωπα

Την ώρα που οι επαφές για το θέμα του προπονητή φουντώνουν, η ΑΕΚ τα παίζει όλα για όλα προκειμένου να προλάβει το τρένο της πρώτης θέσης στα play-off.

Σε δύο -φλέγοντα- μέτωπα
Μοντανιέ

Η προσπάθεια της AEK στο θέμα του προπονητή προκειμένου αυτό να κλείσει τουλάχιστον στο προσεχές δεκαπενθήμερο, συνεχίζεται. Η σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση ήταν το χθεσινό ταξίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Παρίσι, το οποίο εντασσόταν στο πλαίσιο του… κάστινγκ που γίνεται τις τελευταίες ημέρες του εκτελεστικού διευθυντή με υποψήφιους προπονητές. Το όνομα του Φιλίπ Μοντανιέ, το οποίο δεν έφυγε ποτέ από το «κιτρινόμαυρο» κάδρο, ακούγεται λίγο πιο έντονα τις τελευταίες ώρες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι απόφαση θα παρθεί το προσεχές διάστημα.

Πριν υπάρξει οποιαδήποτε απόφαση όμως, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά της ΑΕΚ και τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Ο Αργεντίνος τεχνικός ταξίδεψε στην Ευρώπη για να κάνει σχόλιο για το ESPN στον Τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να παίρνει το αεροπλάνο από το Μιλάνο για την Αθήνα προκειμένου να έχει μια δεύτερη συνάντηση με την «Ένωση», αυτή τη φορά σε πιο υψηλό -βάσει ιεραρχίας- επίπεδο. Υπενθυμίζεται ότι ο Αρουαμπαρένα στην Αργεντινή συναντήθηκε με τον αρχισκάουτερ του συλλόγου, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ενώ αυτή τη φορά πρόκειται να συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στο θέμα.

Αγωνιστική δράση

Από εκεί και πέρα υπάρχει και αγώνας, και φυσικά η πολύ μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για την πρώτη θέση στα πλέι οφ η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην κορύφωσή της, αφού το σημερινό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ αναμένεται να δείξει το κατά πόσο θα έχει τύχη το συγκεκριμένο εγχείρημα. Όπως και να έχει όμως, για την ΑΕΚ η πραγματικότητα είναι απλή και δεν είναι άλλη πέραν από το γεγονός ότι η τρέχουσα χρονιά είναι πετυχημένη σε κάθε περίπτωση. Τόσο η κατάκτηση του Κυπέλλου όσο και η μεγάλη προσπάθεια στα πλέι οφ που είναι πέραν λογικής, είναι αρκετά ως στοιχεία για να θεωρηθεί ως η ομάδα εκτέλεσε με επιτυχία τη φετινή της αποστολή, δεδομένων και των δυσκολιών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το σημερινό ματς το σίγουρο είναι πως το διακύβευμα είναι ιδιαίτερα μεγάλο και για τις δύο ομάδες. Αυτό που θα εξαρτηθεί θα είναι η κατάσταση στην οποία θα βρεθούν οι παίκτες της ΑΕΚ μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια καθώς κάθε ματς επιβαρύνει περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση. Χωρίς τον Τζιμπούρ λόγω της τιμωρίας για το επεισόδιο με τον Κάτσε, τον Βάργκας λόγω του τραυματισμού του, αλλά με αρκετό κόσμο στο πλευρό της, η «Ένωση» θα επιχειρήσει να νικήσει μαζί με τον ΠΑΟΚ και την κούραση για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών, γεγονός εξ'ορισμού δύσκολο. Όπως όμως έδειξε η μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ, όχι ακατόρθωτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τζεμπούρ: "Περήφανος που αποτέλεσα μέρος αυτής της ιστορίας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK