Σε ρόλο "καθηγητή" ο Τούντορ

Μαθήματα από τον Κροάτη τεχνικό στους παίκτες του, στους οποίους εξήγησε τι ζητά στο απογευματινό φιλικό με την Κοτ Αζούρ. Εμφαση και στις στημένες φάσεις, επέστρεψε στο Αρνεμ ο Αρνεσεν.

Σε ρόλο "καθηγητή" ο Τούντορ
INTIME SPORTS

Επεσαν οι ρυθμοί στην σημερινή (4/7) προπόνηση του ΠΑΟΚ και επειδή ακολουθεί το απόγευμα το φιλικό με την Κοτ Αζούρ, αλλά και επειδή χθες ο Τούντορ έβγαλε το λάδι στους παίκτες του. Ο τεχνικός του Δικεφάλου έριξε και πάλι το βάρος στην τακτική, εξηγώντας στους ποδοσφαιριστές του τι ζητά από αυτούς στον πρώτο -έστω και ανεπίσημο- αγώνα της φετινής σεζόν.

Ο Κροάτης μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας έδινε οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινούνται οι παίκτες του, ενώ στο τέλος της προπόνησης επικεντρώθηκε στην εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Δείτε το βίντεο της προπόνησης:

Επέστρεψε ο Αρνεσεν

Ο Φρανκ Αρνεσεν είχε αποχωρήσει πριν από δύο μέρες από το Αρνεμ για να "τρέξει", σύμφωνα με πληροφορίες, τα μεταγραφικά ζητήματα. Ο 59χρονος Δανός εδώ και λίγη ώρα επέστρεψε στο αθλητικό κέντρο που πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και από εδώ και πέρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και επιθετικού, που αποτελούν τις προτεραιότητες. Το απόγευμα θα παρακολουθήσει το φιλικό με την Κοτ Αζούρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK