Σε συζητήσεις με Χριστοδουλόπουλο και Λέσκοτ η ΑΕΚ

Προχωρημένες φαίνεται πως είναι οι επαφές των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, καθώς και τον Τζόλεον Λέσκοτ.

Σε συζητήσεις με Χριστοδουλόπουλο και Λέσκοτ η ΑΕΚ

Για διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζεται η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι των "κιτρινόμαυρων" βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, καθώς και του Τζόλεον Λέσκοτ όπως αναφέρει η " Ώρα των Σπορ".

Όσον αφορά τον 29χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό γίνονται ήδη συζητήσεις, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα προκαλέσει καθόλου εντύπωση όμως αν μπει σύντομα στο αεροπλάνο για Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στην Ένωση.

Ο Λάζαρος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Βερόνα, αλλά δεν υπολογίζεται κι έτσι αναζητεί αλλού τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Τώρα για την περίπτωση του Τζόλεον Λέσκοτ φαίνεται πως ο Τιμούρ Κετσπάγια, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Γουλβς το 2000, έχει αναλάβει το ψηστήρι.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γεωργιανός τεχνικός έχει ήδη συνομιλήσει μαζί του τηλεφωνικά και ο Άγγλος φαίνεται ζεστός για την προοπτική της ΑΕΚ.

Στην καριέρα του έχει περάσει από Έβερτον, Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Μπρομ μετρώντας 286 εμφανίσεις στην Premier League, με 30 συμμετοχές και 2 γκολ πέρυσι με την Άστον Βίλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το θέμα με Κορδέρο και ο Ζόριτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK