Σενάριο για Τοροσίδη και Ολυμπιακό!

Στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο πρώην αρχηγός των "ερυθρολεύκων" εξετάζεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας ως μία λύση όχι μόνο για δεξιός μπακ, αλλά και για... κεντρικός αμυντικός.

Σενάριο για Τοροσίδη και Ολυμπιακό!
torosidis ellada ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη. Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεται με σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία ακούγεται ολοένα και πιο έντονα ότι υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να επιστρέψει στο τέλος του καλοκαιριού στην Ελλάδα! Δεν είναι πολλές αυτές οι πιθανότητες, Υπάρχουν, ωστόσο, έστω κι αν είναι ελάχιστες, σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν οι γείτονες.

Πώς ξαφνικά μπήκε στην ερυθρόλευκη καθημερινότητα ο “Τόρο”, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και στα μέσα Μαϊου όταν υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα (πριν πιάσει λιμάνι ο Μπέσνικ Χάσι) ότι θα αποχωρούσε ο Ελαμπντελαουί;

Είναι ένα καλό ερώτημα, το οποίο προς το παρόν μπορούν να το απαντήσουν μόνο οι Ιταλοί. Το ότι έχει πολλούς θαυμαστές στο λιμάνι ο Βασίλης είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Από την άλλη όμως δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Μπολόνια και παίκτη. Οι Ιταλοί όμως έχουν την αίσθηση ότι κάτι μπορεί να συμβεί εώς το τέλος του καλοκαιριού.

Μάλιστα δίνουν μία άλλη διάσταση. Θεωρούν ότι αν τελικά ο Τοροσίδης επιστρέψει στον Ολυμπιακό, δεν θα γυρίσει για να αντικαταστήσει κάποιον εκ των Ελαμπντελαουί ή Φιγκέιρας. Θα επιστρέψει για να είναι φυσικά μία έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, για το αριστερό, για τα χαφ, αλλά κυρίως για το... κέντρο της άμυνας!

Τραβηγμένο ακούγεται ως σενάριο, αλλά ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας σε μεταγραφικές περιόδους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK