Σέντρα για τη Super League στον Stoiximan.gr

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά ολοκληρώνεται και η ασπρόμαυρη θεά έχει επιστρέψει σε αρκετά γήπεδα της Ευρώπης με τις πρώτες κόντρες στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά γήπεδα (μεταξύ άλλων) να έχουν ήδη προσφέρει συγκινήσεις.

Σέντρα για τη Super League στον Stoiximan.gr

H αναμονή τελείωσε και για τους φίλους της Super League, η οποία επιστρέφει στα γήπεδα ανά την Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο με το εφετινό πρωτάθλημα να προδιαγράφεται ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων ετών.

Οι κορυφαίες ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) δείχνουν αρκετά ενισχυμένες -τουλάχιστον από πλευράς ρόστερ- ενώ η επιστροφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή σε συνδυασμό με την παρουσία των Ατρομήτου, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικού, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθης εγγυάται μεγάλες μάχες στα υψηλότερα στρώματα, μαζί με τις δεδομένες μάχες στην ουρά της βαθμολογίας.

Οι περισσότερες αγορές Superleague στον Stoiximan

Ο Stoiximan.gr όπως κάθε χρόνο ετοίμασε αποκλειστικά για τα μέλη του περισσότερες από 150 αγορές ειδικών στοιχημάτων για το ελληνικό πρωτάθλημα ικανές να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού Έλληνα φιλάθλου, ενώ μέσω της υπηρεσίας "Πες το κι έγινε" τα μέλη της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας μπορούν ανά πάσα στιγμή να ζητήσουν τις αγορές που επιθυμούν.

Φυσικά, ο Stoiximan.gr προσφέρει τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος νωρίτερα από κάθε άλλη εταιρία, αρκετές ημέρες πριν τη διεξαγωγή τους, με αγορές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί ξεπερνώντας τις 120 διαθέσιμες για κάθε αναμέτρηση, τις περισσότερες παγκοσμίως για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αγορές, τις οποίες και μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι οι φίλαθλοι της Super League στην Ελλάδα χωρίς το εμπόδιο των Capital Controls. Καθώς, για μία ακόμη φορά, ο Stoiximan.gr λειτουργώντας άμεσα και με γνώμονα τη διευκόλυνση των μελών του και την παροχή των κορυφαίων υπηρεσιών, προσέφερε τη δυνατότητα πραγματοποίησης καταθέσεων με ελληνικές κάρτες, web banking μέσω ελληνικών τραπεζών και με μετρητά σε περισσότερα από 600 σημεία ανά την Ελλάδα καθιστώντας δυνατή την ψυχαγωγία όλων των μελών του στην περίοδο έναρξης των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Το ελληνικό πρωτάθλημα παίζει μπάλα στην κορυφαία ελληνική εταιρία

Η αναμονή τελείωσε. Η δράση αρχίζει από αυτό το Σάββατο (22/08) με την επιστροφή της Ένωσης στην μεγάλη κατηγορία στην κόντρα με τον Πλατανιά, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα. Ενώ Κυριακή και Δευτέρα ακολουθούν οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, η πρώτη δοκιμασία του πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και η δύσκολη έξοδος του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, μαζί φυσικά με το υπόλοιπο πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής.

Πάρτε λοιπόν θέση, γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα παίζει την καλύτερη μπάλα στην κορυφαία ελληνική εταιρεία…

News 24/7

24MEDIA NETWORK