SEVEN: Οι περιπτώσεις ελεύθερων που κολάζουν!

Το Contra.gr γράφει για επτά "καυτές" περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και αναμένεται να απασχολήσουν εντόνως τη Super League. Από τον Χρήστο Αραβίδη και τον Τσόρι Ντομίνγκες μέχρι τον Χαμζά Γιουνές και τον Σεμπάστιαν Λέτο.

SEVEN: Οι περιπτώσεις ελεύθερων που κολάζουν!

Το προσεχές καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα "καυτό", αφού δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές της μεγάλης κατηγορίας που μένουν ελεύθεροι. Το θέμα, όμως, είναι πως υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχουν όλα τα φόντα να γίνουν... σίριαλ και να μας απασχολήσουν για αρκετό καιρό.

Τα παραδείγματα πολλά και χαρακτηριστικά. Ας πούμε ο Αραβίδης που είναι ανοιχτό αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ, ή ο Τσόρι Ντομίνγκες που θα αποφασίσει το καλοκαίρι ή ο Λέτο που συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά 7 περιπτώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι και σίγουρα θα "κλέψουν" τα φώτα της δημοσιότητας στον Τύπο μέχρι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους (εκτός αν θα είναι ο ίδιος).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
aravidis EUROKINISSI SPORTS

Αναμένεται να είναι ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού. Πριν ελάχιστους μήνες ήταν στην έξοδο από την ΑΕΚ, αφού η διοίκηση δεν έδειχνε διατεθειμένη να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Οχι πως τώρα έχει αλλάξει κάτι, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αν τελικά ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος θα "παίξει" δυνατά για πολλές ομάδες. Ηδη ακούστηκαν πρόσφατα κάποια σενάρια για Παναθηναϊκό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

SEVEN: Οι περιπτώσεις ελεύθερων που κολάζουν!

Ο έμπειρος μέσος πήγε για 6 μήνες στον Ατρόμητο, ωστόσο υπάρχει οψιόν ανανέωσης. Ουδείς γνωρίζει το μέλλον του στην ομάδα του Περιστερίου. Πιθανότατα θα αποχωρήσει ψάχνοντας κάτι καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό ώστε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο λόγω Εθνικής ομάδας. Είναι πιθανό να αναζητήσει κάτι καλό στο εξωτερικό.

ΧΑΒΙΕ ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ

SEVEN: Οι περιπτώσεις ελεύθερων που κολάζουν!

Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως βρέθηκε σημείο επαφής και δεν αποκλείεται να παραμείνει στον Ατρόμητο. Ο Ούμπιντες φέρεται να συμφωνεί με τους οικονομικούς όρους που του προσφέρει η ομάδα και μετά το τέλος της σεζόν δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας. Σε περίπτωση που 35χρονος παίκτης μείνει ελεύθερος αναμένεται να "παίξει" δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι παρά το... προχωρημένο της ηλικίας του.

ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ ΜΠΡΙΤΟ

SEVEN: Οι περιπτώσεις ελεύθερων που κολάζουν!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αντίθετα με τον Ούμπιντες, σαφώς πιο ξεκάθαρη είναι η περίπτωση του Μπρίτο. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ατρόμητο στο τέλος της χρονιάς, αφού δεν είναι στα πλάνα για την επόμενη σεζόν. Παραμένει άγνωστο το μέλλον του Μπρίτο μετά από 9 χρόνια στην Ελλάδα, αφού δεν αποκλείεται να αναζητήσει στην πατρίδα του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πάντως, σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες της Super League (ή από τη Football League, αφού ήδη κάποιοι θέλουν τον ΟΦΗ να ενδιαφέρεται "ζεστά" για την περίπτωσή του).

ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
xanthi panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Μια χαρά τα έχει πάει ο 30χρονος μεσοεπιθετικός και από τη στιγμή που υπάρχει οψιόν ανανέωσης είναι πάρα πολύ πιθανό να συνεχιστεί η συνεργασία με την Ξάνθη. Παρά τα πρόσφατα... παρατράγουδα με τον ποδοσφαιριστή και την ανακοίνωση-έπος της ακριτικής ομάδας, φαίνεται πως ο Τυνήσιος θα φορέσει για ακόμα μία χρονιά τη φανέλα της. Αυτά, βέβαια, τώρα. Τα πράγματα πολύ εύκολα μπορούν να αλλάξουν και να δούμε τον Γιουνές να φεύγει από τα Πηγάδια, ανάλογα τις προτάσεις που θα του έρθουν μετά την εξαιρετική εφετινή σεζόν.

ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ

SEVEN: Οι περιπτώσεις ελεύθερων που κολάζουν!

Στο τέλος της χρονιάς θα αποφασιστεί το μέλλον του Αργεντινού. Ή για να το θέσουμε καλύτερο, ο ίδιος θα αποφασίσει το μέλλον του. Με Μπέντο δεν είδε ενδεκάδα, έκανε υπομονή, ξέσπασε, αλλά δεν έδειξε διάθεση να τα βροντήξει και να φύγει. Ουσιαστικά δύο είναι τα ενδεχόμενα: να παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στον Ολυμπιακό ή να επιστρέψει στην Αργεντινή. Υπάρχει και ένα τρίτο: να αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός τον περιμένει από άλλο πόστο, αφού ήδη του έχει κάνει τη σχετική νύξη.

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΤΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Εδώ είμαστε σε περίοδο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων και όλα είναι ρευστά. Το θέμα θα μπει στην τελική ευθεία μετά το τέλος της τρέχουσας χρονιάς, αφού οι "πράσινοι" έχουν ρίξει το βάρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Λέτο θέλει να μείνει, ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει, οπότε, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... Πάντως, επαναλαμβάνουμε, πως όλα θα ξεκαθαρίσουν με το τέλος της περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK