Σφύριγμα... φάντασμα του Καλογερόπουλου!

Το ντέρμπι μπορεί να πήρε "φωτιά" στο τέλος με το γκολ του Λιβάγια και το ξέσπασμα του Χιμένεθ, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν ξεχνούν τι συνέβη στη φάση που προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός με κεφαλιά του Ροντρίγκο Μολέντο. Σφύριξε ή δεν σφύριξε ο Καλογερόπουλος;..

Σφύριγμα... φάντασμα του Καλογερόπουλου!

Το γκολ του Παναθηναϊκού από το κεφάλι του Ροντρίγκο Μολέντο στο 10' προκάλεσε γκρίνια στην ΑΕΚ, όχι επειδή "πάγωσε" η άμυνα και επέτρεψε στον Βραζιλιάνο να πηδήξει για κεφαλιά, αλλά το γιατί οι "κιτρινόμαυροι" ήταν σαν να μην... παίζουν στην επίμαχη φάση.

Κύκλοι της ΠΑΕ, όπως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές υποστήριξαν ότι δευτερόλεπτα πριν επιτευχθεί το γκολ ακούστηκε ένα σφύριγμα...

Όσοι ήταν στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή πίστεψαν ότι το σφύριγμα "παγίδα" ακούστηκε από την κερκίδα, προήλθε δηλαδή από κάποιον οπαδό που στόχευε να... μπερδέψει τους ποδοσφαιριστές και ό,τι γίνει. Άλλωστε ανάλογα περιστατικά από τις κερκίδες έχουν ξανά συμβεί.

Πράγματι, στην επίμαχη φάση ακούστηκε κάτι, αλλά δεν ήταν από την κερκίδα. Ο διαιτητής Καλογερόπουλος ήταν αυτός που έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα, σφύριξε και μόλις μπήκε το γκολ έδειξε σέντρα! Πριν πηδήξει λοιπόν ο Μολέντο θεωρήθηκε ότι ο ρέφερι προέβη στη συγκεκριμένη πράξη για να κάνει παρατηρήσεις για τις αψιμαχίες στην περιοχή του Ανέστη.

Χαρακτηριστική είναι και η ατάκα του Μανόλο Χιμένεθ για τη φάση: " Ο διαιτητής σφύριξε για τα τραβήγματα στη περιοχή, εκεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν τη φάση και το χειρίστηκαν καλά ενώ οι δικοί μας παίκτες σταμάτησαν. Το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Σφυρίζει για να σταματήσει η φάση..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK