Σημαντική δωρέα στο ΑΧΕΠΑ από τον Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να προχωρήσει σε δωρέα ύψους 75.000 ευρώ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έναν υπερηχοκαρδιογράφο τελευταίας τεχνολογίας, ένα τροχήλατο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, έναν 12κάναλο καρδιογράφο και δύο σύγχρονα holder θα έχει πλέον στη διάθεσή του το Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου "ΑΧΕΠΑ".

Και αυτό μετά την κίνηση του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει δωρεά ύψους 75.000 ευρώ στο νοσοκομείο για να αποκτήσει τον παραπάνω εξοπλισμό, με την συγκεκριμένη ενέργεια να γίνεται στη μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη.

Πλέον, η διάγνωση και η παρακολούθηση θα γίνεται στην Θεσσαλονίκη και οι γονείς με τα παιδιά θα αποφεύγουν την ταλαιπωρία της μετάβασης στην Αθήνα για εξετάσεις.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

"Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια, όλες τις μέρες του χρόνου. Ειδικά στα μικρά παιδιά έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς, μεταξύ άλλων, και από την τεράστια προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμα σπουδαία κίνηση, καθώς προσέφερε τον εξοπλισμό στο Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ». Το ιατρείο εξυπηρετεί περίπου 600 ασθενείς και ο κ. Μαρινάκης με τη δωρεά ύψους 75.000 ευρώ, στη μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη Μαρινάκη, βοηθάει στο να γίνεται η διάγνωση και η παρακολούθηση στην Θεσσαλονίκη και να μην υποχρεούνται οι γονείς και τα παιδιά να μεταβαίνουν στην Αθήνα για εξετάσεις, κάτι που δήλωσε και η πρόεδρος του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες “Παιδικές Καρδιές”, Χρυσούλα Τσικριτσίδου.

«Χάρη στην προσφορά αυτή το ιατρείο εξοπλίστηκε με έναν υπερηχοκαρδιογράφο τελευταίας τεχνολογίας, ένα τροχήλατο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, έναν 12κάναλο καρδιογράφο και δύο σύγχρονα holder. Οι ανάγκες των νοσοκομείων και των πολύπαθων ατόμων με συγγενείς καρδιοπάθειες είναι μεγάλες. O Σύλλογός μας προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες περίθαλψης των ασθενών αυτών, βοηθώντας ώστε η διάγνωση και η παρακολούθηση να γίνεται στην Θεσσαλονίκη. Με τον τρόπο αυτό πλέον οι γονείς και τα παιδιά δεν υποχρεώνονται να μεταβαίνουν στην Αθήνα για εξετάσεις και να υφίστανται μεγάλη σωματική και οικονομική ταλαιπωρία», τόνισε.

Πρόκειται για μία σημαντικότατη προσφορά που στόχο έχει την ομαλή περίθαλψη εκατοντάδων παιδιών. Ο κ. Μαρινάκης συνεχίζει με πράξεις να στέκεται και να βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη και πόσο μάλλον μικρά παιδιά, δίνοντας το καλό παράδειγμα και σε άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν το σημαντικό έργο που προσφέρει στην κοινωνία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK