Σήμερα κρίνεται του Νιλμάρ, προτάθηκαν Λέσκοτ, Όλσον

Θέμα ωρών μοιάζει η τελική έκβαση της υπόθεσης Νιλμάρ για τον Ολυμπιακό. Λέσκοτ και Όλσον τα δύο νέα ονόματα για τα στόπερ.

Σήμερα κρίνεται του Νιλμάρ, προτάθηκαν Λέσκοτ, Όλσον

Ημέρα... Νιλμάρ για τον Ολυμπιακό είναι η Τετάρτη, αφού βάσει προγράμματος τα πάντα θα κριθούν από τις σημερινές συναντήσεις του Βραζιλιάνου με την Αλ Νασρ.

Μετά από τις συζητήσεις της Τρίτης, οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα βρήκαν για την εξόφληση των δεδουλευμένων προς τον 32χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο Νιλμάρ, μάλιστα, ενημέρωσε τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας για τη θετική εξέλιξη, ωστόσο απομένει η έκβαση των συζητήσεων να αποτυπωθεί και εγγράφως, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος.

Εφόσον συμβεί αυτό το πρωί της Τετάρτης, τότε ο παίκτης θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τελικό προορισμό την Ελλάδα.

Η πλευρά του παίκτη με τον Ολυμπιακό έχει έρθει σε μία πρώτη συμφωνία και εφόσον επιλυθούν τα ζητήματα με την Αλ Νασρ, δύσκολα θα χαλάσει η μετακίνησή του στο λιμάνι του Πειραιά.

Προτάθηκαν Λέσκοτ, Όλσον

Η αναζήτηση στόπερ συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό και παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις για τον Τιάγκο Ιλόρι, στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν καθημερινά προτάσεις μάνατζερ για ποδοσφαιριστές.

Ένας εκ αυτών είναι ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός της Άστον Βίλα, Τζολέον Λέσκοτ, ο οποίος έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στην Premier League και την εθνική Αγγλίας, κυρίως με τη φανέλα της Τότεναμ, ωστόσο οι τραυματισμοί τον επηρέασαν τα τελευταία χρόνια.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής με θητεία στο αγγλικό πρωτάθλημα που προτάθηκε στους "ερυθρολεύκους" είναι ο 33χρονος διεθνής Σουηδός της Γουέστ Μπρομ, Γιόνας Όλσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τσάρλυ: Το ρίσκο του Ολυμπιακού με τον Μάριν έχει λογική και αξία
Ποιο νούμερο διάλεξε ο Μάριν, τι έχουν φυλάξει στον Ολυμπιακό για τον Νιλμάρ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK