Σίλβα: "Δεν έλλειψη σεβασμού οι διαμαρτυρίες"

Είχε και ο Μάρκο Σίλβα παράπονα από τη διαιτησία του Καλογερόπουλου, χωρίς πάντως ν' αποκαλύψει τι ειπώθηκε μεταξύ τους ύστερα από το τέλος του αγώνα.

Σίλβα: "Δεν έλλειψη σεβασμού οι διαμαρτυρίες"
Σίλβα Ολυμπιακός

Ο διάλογος που είχε με τον διαιτητή Καλογερόπουλο βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Μάρκο Σίλβα.

Ένα σχόλιο για την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα; Είδαμε στο τέλος του αγώνα να πηγαίνετε στον διαιτητή. Τι ακριβώς είπατε;

" Σε σχέση με το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, στο τέλος του αγώνα είχα μία φυσιολογική συζήτηση με τον διαιτητή. Ήθελα να του μιλήσω για κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ήταν μία συζήτηση φυσιολογική που δεν είχε έλλειψη σεβασμού. Ήταν μία συζήτηση για να πούμε κάποια πράγματα για τις αποφάσεις του την ώρα του αγώνα. Σε σχέση με το παιχνίδι ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το ματς, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε σπουδαίες φάσεις, όμως, κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους του πρώτου ημιχρόνου είχαμε τον έλεγχο. Τα τελευταία 15λεπτά όχι τόσο, γιατί η ΑΕΚ ανέβηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε δυνατά, αλλά από ένα σημείο και μετά συνέβησαν κάποια πράγματα και λίγα πράγματα μπορούμε να πούμε για ποδόσφαιρο. Συνέβησαν πράγματα που δεν μας επέτρεψαν να ασχοληθούμε με το παιχνίδι και έτσι κύλησε ο αγώνας. Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες και μετά, ξέραμε ότι θα υποφέρουμε περισσότερο από πριν. Η αλήθεια είναι ότι όταν παίζαμε με δέκα παίκτες, δεν δεχτήκαμε καμία απειλή και καμία ευκαιρία. Σταθήκαμε αρκετά, έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί, όμως η αλήθεια είναι ότι μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Από τη στιγμή του πέναλτι και μετά τα πράγματα άλλαξαν για εμάς και δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον αγώνα. Υπάρχουν επίσης πράγματα για τα οποία θα πρέπει να μιλήσουμε εσωτερικά στην ομάδα μας γιατί πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε".

Αφενός μετά το γκολ οι διαμαρτυρίες στον διαιτητή τι αφορούσαν; Αφετέρου έχουμε δύο γεγονότα, τον Ρομπέρτο τη στιγμή της έντασης να πηγαίνει στους συμπαίκτες του και να τους ηρεμεί και από την άλλη τον Σιόβα να αντιδρά στα συνθήματα της εξέδρας που κακώς τον έβριζε.

" Από το στόμα μου οι παίκτες ακούν πάντα πράγματα που αφορούν το ποδόσφαιρο. Οπότε δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Οι συζητήσεις που έχω μαζί τους είναι στο αγωνιστικό κομμάτι. Το ίδιο έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ασχολούμαστε με το πώς θα παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Εκεί οφείλεται το γεγονός στο ότι είμαστε πολύ μπροστά στην βαθμολογία. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και σε λίγες αγωνιστικές θα είμαστε πρωταθλητές. Σε διάφορα παιχνίδια εξαρτάται από το πόσο θερμό είναι το σημείο του αγώνα. Όλοι μπορεί να έχουμε περισσότερα νεύρα, όμως, ως ομάδα έχουμε αποδείξει ότι ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο".

Πόσο αλλάζει τα πλάνα σας ο τραυματισμός του Πάρντο ενόψει Άντερλεχτ;

" Δεν έχουμε 100% πληροφορίες, όμως, θα μπορούσα να σας πω με βεβαιότητα ή σχεδόν με βεβαιότητα ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για την Αντερλεχτ. Θα δούμε πόσο θα χρειαστεί για την επιστροφή του. Δεν θα είναι ο Πάρντο, αλλά κάποιος άλλος παίκτης τον οποίο εμπιστευόμαστε".

Εξετάζετε το ενδεχόμενο να δώσετε μία ευκαιρία στον Πουλίδο αντί του Ιντέγε στο ματς με την Άντερλεχτ;

" Σήμερα μόλις τελείωσε ένας δύσκολος αγώνας που συνέβησαν πράγματα που δεν μας άφησαν ικανοποιημένους. Είναι νωρίς να μιλάμε για την Αντερλεχτ. Θα τα συζητήσουμε από αύριο όλα αυτά".

Θεωρείτε ότι η αριθμητική ανισορροπία έκρινε το αποτέλεσμα;

" Πιστεύω ότι όχι μόνο εσείς, αλλά κανένας από εσάς δεν θα έπρεπε να είχε αυτή την απορία. Στο πρώτο ημίχρονο που δεν είχαμε αριθμητική ανισορροπία, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει".

Για ποιες αποφάσεις του διαιτητή έχετε παράπονα;

" Η συζήτηση που είχα μαζί του αφορούσε πράγματα που συνέβησαν στον αγώνα. Φυσιολογική που κάνω πάντα, όπως και με τους προπονητές. Μην ανησυχείτε πάντως, δεν έλειψε ο σεβασμός".

Διαμαρτύρεστε μετά το γκολ του Βάργκας για το γεγονός ότι ο σκόρερ πριν από την εκτέλεση του πέναλτι έχει μπει ήδη στην περιοχή ή επειδή έπεσαν κροτίδες μετά το γκολ;

" Μιας επεβλήθη μία απόφαση να παίξουμε ξανά κεκλεισμένων των θυρών για ένα περιστατικό που συνέβη σε ένα παιχνίδι μας. Είναι η δεύτερη φορά που συνέβη αυτό, παρόλο που οι φίλαθλοί μας έχουν αποδείξει π.χ. με τον ΠΑΟΚ ότι ήταν υπόδειγμα φιλάθλων. Έδωσαν ένα καλό παράδειγμα φιλοξενίας και ήταν μία ατμόσφαιρα που άξιζε συγχαρητήρια. Είμαστε η μοναδική ομάδα, αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό που συνέβησαν στην Λεωφόρο πράγματα πέρα από τα όρια, που έχει δεχτεί για δεύτερη φορά αυτή την τιμωρία.

Αυτός που βγαίνει χαμένος από τέτοιου είδους περιστατικά είναι το ποδόσφαιρο και όχι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός αυτοί που θα πάθουν τη ζημιά. Είμαι άνθρωπος που παρακολουθώ το ποδόσφαιρο, έχω συζητήσεις καθημερινά με αυτό και μου αρέσει να γίνονται αγώνες σε ωραία ατμόσφαιρα και ειδικά σε ένα ντέρμπι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τρομερό ξέσπασμα Κασάμι: "Δεν έχει αρχ@@α ο διαιτητής"

Θεοδωρίδης: "Μακάρι να πέσουμε με την ΑΕΚ στο Κύπελλο"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Απόψε είδαμε το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης"

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK