Σίλβα: "Ευχαριστώ Μαρινάκη, Βρέντζο και Δουρέκα"

Με μήνυμα στη σελίδα του στο facebook, ο Μάρκο Σίλβα αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τους πάντες στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στους λόγους της παραίτησής του.

Σίλβα: "Ευχαριστώ Μαρινάκη, Βρέντζο και Δουρέκα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα 24ωρο μετά το ξαφνικό "διαζύγιό" του με τον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα, με μήνυμα στη σελίδα του στο facebook, αποχαιρέτισε τους "ερυθρόλευκους", ευχαρίστησε τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κόσμο και άπαντες στο Λιμάνι, δεν αποκάλυψε όμως τους λόγους της παραίτησής του.

"Η ζωή ενός προπονητή σπάνια πηγαίνει σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο και ένα χρόνο μετά την άφιξή μου στον Ολυμπιακό, πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου ως προπονητής της πρώτης ομάδας. Ήταν μια αξέχαστη χρονιά, η πρώτη που πέρασα μακριά απ'την πατρίδα μου, μια χρονιά μεγάλης επιτυχίας και ιστορικών επιτευγμάτων σε μία απ'τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Λέγοντας αντίο, δεν μπορώ να φύγω χωρίς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον σύλλογο και τους παράγοντές του: στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Διευθυντή Γιάννη Βρέντζο, όπως και στον πάντα παρόντα Κούλη Δουρέκα. Για το ότι στάθηκαν δίπλα μου στην προσπάθεια να πάμε τον Ολυμπιακό όσο πιο μακριά μπορούσαμε, για τον τρόπο που με καλωσόρισαν σε μια νέα χώρα και ένα νέο σπίτι, αλλά επίσης που μου έδωσαν μια υπέροχη ευκαιρία και τον ρόλο που έπαιξαν στην καλύτερη σεζόν που είχε ποτέ ομάδα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες που έζησαν δίπλα μου αυτήν την εκπληκτική σεζόν, γιατί είναι οι αληθινοί ήρωες μιας δοξασμένης σεζόν. Τα ρεκόρ μας και ο τρόπος που πήραμε το πρωτάθλημα είναι το αποτέλεσμα των ικανοτήτων τους και του τρόπου που δούλεψαν για να ενσωματώσουν το όραμα που είχαμε για την ομάδα.

Τελευταίοι, αλλά όχι έσχατοι, οι οπαδοί που τους ευχαριστώ γιατί κάνουν μοναδικό αυτόν τον σύλλογο. Η αγάπη και η υποστήριξη που ένοιωσα απ'αυτούς ήταν η ώθηση που μας οδήγησε σε μια σεζόν που θα μείνει στην ιστορία και είναι ο βασικός λόγος που δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χρονιά που περάσαμε μαζί.

Λέω αντίο σε όλους σας. Φεύγω αισθανόμενος πως έκανα το καθήκον μου και με μια τεράστια υπερηφάνεια γι'αυτά που πετύχαμε μαζί.

Μάρκο Σίλβα", ήταν το μήνυμά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η σωστή απόφαση με Σίλβα και το ρίσκο με Βίκτορ
Αφού ο Σίλβα έκανε τόσα λάθη, γιατί τον κράτησαν;

News 24/7

24MEDIA NETWORK