"Σιωπητήριο" και από NOVA εκτός από την ΕΠΟ

Το συνδρομητικό κανάλι πήρε τη σκυτάλη από την ΕΠΟ και ζήτησε από την Super League να σταματήσουν εμπρηστικές ανακοινώσεις, δηλώσεις και διαρροές από την πλευρά των ΠΑΕ.

"Σιωπητήριο" και από NOVA εκτός από την ΕΠΟ

Η ΕΠΟ πρόσφατα με επιστολή που έφερε την υπογραφή του αναπληρωτή προέδρου Μιχάλη Τζανόπουλου ζητούσε από τον πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο, να μεταφερθεί στις ΠΑΕ ότι εφόσον συνεχιστούν οι ανακοινώσεις για την διαιτησία, θα επιληφθούν των υποθέσεων τα πειθαρχικά όργανα και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές.

Την σκυτάλη από την Ομοσπονδία πήρε η NOVA. Το συνδρομητικό με επιστολή του τονίζει ότι… «με λύπη κι αγανάκτηση παρακολουθούμε… τη «δράση» να μεταφέρεται ξανά έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και να επικεντρώνεται σε έναν καταιγισμό αρνητικών δημοσιευμάτων, προσωποποιημένων ανακοινώσεων και ρεπορτάζ».

Το κανάλι της Κάντζας που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του πρωταθλήματος ζητάει να σταματήσουν οι ανακοινώσεις και οι διαρροές… καθώς «ενισχύουν τον οπαδισμό, ο οποίος με τη σειρά του συντελεί στη βία» και επίσης «απαξιώνουν το πρωτάθλημα, ωθούν στη βία και τον οπαδισμό και παράλληλα καταρρακώνουν την εμπορική του απήχηση».

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ