Σκέφτεται Πλετίκοσα ο Τούντορ

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί, όπως φαίνεται, τον Γενάρη για απόκτηση τερματοφύλακα και ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι του 36χρονου, πρώην συμπαίκτη του προπονητή του Δικεφάλου.

Σκέφτεται Πλετίκοσα ο Τούντορ

Ο Ιγκορ Τούντορ δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Ρόμπιν Ολσεν, κάτι που δεν έκρυψε και ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δύο τελευταίες συνεντεύξεις Τύπου, όπου μίλησε εμμέσως πλην σαφώς για τα προβλήματα του Δικεφάλου στη θέση 1.

Στο γνωστό, εδώ και μέρες, ενδιαφέρον για τον Μάρκο Βελλίδη προστίθεται και το όνομα του Στίπε Πλετίκοσα. Ο 36χρονος, 114 φορές διεθνής με την Εθνική Κροατίας και πρώην συμπαίκτης του Τούντορ στην Χάιντουκ, στριφογυρίζει στο μυαλό του 37χρονου προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ο Πλετίκοσα είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Ροστόφ και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ καθώς τον γνωρίζει καλά και ο Ιβάν Σαββίδης από την παρουσία του στη ρωσική ομάδα. Ο Πλετίκοσα έχει περάσει από την Σαχτάρ, την Σπαρτάκ Μόσχας και την Τότεναμ και πλέον ψάχνει μία ομάδα όχι πολύ μακριά από την πατρίδα του όπου βρίσκεται η οικογένειά του.

"Πήγε Τούμπα για το ντέρμπι"

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport, ο Πλετίκοσα βρέθηκε το προηγούμενο τριήμερο στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα ήταν παρών και στην Τούμπα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα μίλησε αρκετά αυτές τις μέρες με τον Ιγκορ Τούντορ και είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα. Το θέμα τερματοφύλακα απασχόλησε και χθες στις επαφές που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με Τούντορ και Αρνεσεν και δεν αποκλείεται να αναλύθηκε εκτενώς και η περίπτωση του Πλετίκοσα.

Διαβάστε ακόμη

Αντώνης Τσακαλέας: Τζαβέλλας, ο νέος Σαλπιγγίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK