Σκέψεις για αλλαγές λόγω του... ασταμάτητου προγράμματος

Η ΑΕΚ υποδέχεται το βράδυ τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια του δύσκολού της προγράμματος στα πλέι-οφ και ο Νίκος Παναγιωτάρας σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκουράσει κάποιους παίκτες.

Σκέψεις για αλλαγές λόγω του... ασταμάτητου προγράμματος
Παναγιωτάρας ΑΕΚ

H AEK δίνει σήμερα τον προτελευταίο εντός έδρας αγώνα της σε μία σεζόν η οποία σε κάθε περίπτωση θα θεωρείται επιτυχημένη λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου. Το να ανταπεξέλθει η «Ένωση» στα πλέι οφ από τη στιγμή που δίνει τον έναν αγώνα αμέσως μετά το τέλος του προηγούμενου, ήταν ούτως ή άλλως κάτι ανέφικτο. Παρόλα αυτά με τον υπηρεσιακό Νίκο Παναγιωτάρα στον πάγκο θα προσπαθήσει να αναστρέψει το κλίμα από το βαρύ 3-0 της περασμένης Δευτέρας στη Λεωφόρο, με την ελπίδα οι ποδοσφαιριστές της να αντέξουν το -χωρίς αμφιβολία- εξαντλητικό πρόγραμμα των πλέι-οφ.

Οι «κιτρινόμαυροι» όπως όλα δείχνουν θα κάνουν κάποιες αλλαγές, υποδεχόμενοι τον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας να προλάβουν το… τρένο για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με νίκη σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» περνούν ξανά τους «πράσινους» στη βαθμολογία και αυτό είναι κάτι για το οποίο άπαντες στο στρατόπεδο της «Ένωσης» θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες.το απόλυτο ευστοχίας στην πρώτη της τελική.

Σήμερα στο ΟΑΚΑ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας στη Λεωφόρου, αλλά το ουσιαστικό κριτήριο του ματς είναι η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί η - υπό κ.σ. εξαντλημένη- ΑΕΚ.

Δίνει ανάσες ο Παναγιωτάρας

Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό, ο Παναγιωταράς ασφαλές δείγμα δεν έδωσε μέσα από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. Σύμφωνα όμως με τις -λίγες- ενδείξεις, φαίνεται πως προτίθεται να βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Κολοβέτσιο και τον Λαμπρόπουλο, τον Σοϊλέδη αριστερά (ξεκουράζοντας τον Ντίντακ) και τον Μπακάκη δεξιά. Από εκεί και πέρα ο υπηρεσιακός τεχνικός έκανε κάποιες σκέψεις για να ξεκουράσει τον Γιόχανσον και να ξεκινήσει τον Κορδέρο μαζί με τον Σιμόες στη μεσαία γραμμή.

Αρκετά πιθανό φαίνεται και το ενδεχόμενο να πάρει ανάσες ο Μάνταλος και να ξεκινήσει στη θέση του πίσω από τον φορ ο Μπουονανότε. Από εκεί και πέρα η επιστροφή του Μπαρμπόσα είναι η είδηση της αγωνιστικής για την ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο να παίρνει κατευθείαν θέση στο δεξί φτερό, στο αριστερό ο Αραβίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Σουκουλίνι απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο μήνας-μαρτύριο της ΑΕΚ και τα σημάδια της Λεωφόρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK