Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση αναβολής όλων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της χώρας προχώρησε η ΕΠΟ.

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων!

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής πρότεινε την επ αόριστον αναβολή μέσω του μη ορισμού διαιτητών και όπως φαίνεται το ΔΣ την έκανε αποδεκτή. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις επί του θέματος.

Υπενθυμίζουμε πως πρώτο το Contra.gr είχε αποκαλύψει πως υπάρχει ενδεχόμενο να αναβληθούν όλα τα πρωταθλήματα την επόμενη εβδομάδα με αφορμή την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Το ΔΣ της ΕΠΟ σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής.

1. Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

2. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών.

Αίτημα για 10λεπτη καθυστέρηση με προτροπή του ΠΑΟΚ

Αρχικά από μερίδα της Λίγκας υπήρχε σαν σκέψη να υπάρχει αναβολή της επόμενης αγωνιστικής, τελικά όμως επικράτησε η άποψη να ζητηθεί 10λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη των παιχνιδιών. Πάνω σε αυτό επηρέασε η θέση του ΠΑΟΚ καθώς τονίστηκε από την πλευρά του "Δικεφάλου" πως δεν γίνεται να υπάρχει μια μεμονωμένη αναβολή την στιγμή που "καίνε" και άλλα θέματα όπως η εισαγγελική έρευνα που υπάρχει. Γιατί με την ίδια λογική θα μπορούσε κάλλιστα το πρωτάθλημα να αναβληθεί και για υπόλοιπα ζητήματα. Εν τέλει η θέση της Λίγκας ήταν να ξεκινήσουν τα ματς με 10λεπτη καθυστέρηση αλλά πέρασε η θέση της ΕΠΟ.

Οι αγώνες που αναβάλλονται

Super League - 11η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός

ΟΦΗ - Κέρκυρα

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός - Εργοτέλης

Πανθρακικός - Ατρόμητος

Πλατανιάς - Πανιώνιος

Ξάνθη - Ολυμπιακός

Βέροια - Καλλονή

Football League - 7η αγωνιστική

Αχαρναϊκός - Τράχωνες Αλίμου

ΑΕΚ - Επισκοπή

Χανιά - Παναιγιάλειος

Φωστήρας - Ερμιονίδα

Ηρακλής Ψαχνών - Απόλλων Σμύρνης

Πανηλειακός - Παναχαϊκή

Αιγινιακός - Λάρισα

Απόλλων - Φωκικός

Λαμία - Ολυμπιακός Βόλου

Ηρακλής - Εθνικός Γαζώρου

Τύρναβος - Πιερικός

Ζάκυνθος - Αναγέννηση Καρδίτσας

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκης: "Δολοφονική επίθεση στον Ζωγράφο"

Επίθεση στον Ζωγράφο

Έκτακτο ΔΣ για Ζωγράφο

Πρόταση να αναβληθούν όλα τα πρωταθλήματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK