Σουπερλιγκάτο αποτέλεσμα στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Ούτε απόλυτα έτοιμοι είναι ούτε ήθελαν να χάσουν. Εξ ου και το 0-0 στο φιλικό του Περιστερίου μεταξύ δυο ομάδων που πέρυσι εμφανίστηκαν στο ίδιο αγωνιστικό level.

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ατρόμητος ΑΕΚ EUROKINISSI

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, που κάνει σέντρα στα τέλη Αυγούστου, είναι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου. Φρόντισαν πάντως Ατρόμητος και ΑΕΚ να μάς δώσουν μια γεύση του τι ενδεχομένως θα δούμε (και εφέτος) στη Super League. Ούτως ή άλλως οι αρχικές επιλογές των δύο προπονητών έφερναν στις... περυσινές!

Ανεξάρτητα πάντως από το γεγονός πως οι δυο ομάδες δεν βρίσκονται ακόμη στο 100%, έγινε ευκόλως κατανοητό πως η ήττα ήταν κάτι που ήθελαν ν' αποφύγουν στο σαββατιάτικο φιλικό του Περιστερίου. Πετυχαίνοντας το σκοπό τους στο φινάλε, αφού το 0-0 του 1' δεν άλλαξε ως το 90'.

Αλήθεια είναι πως τις περισσότερες ευκαιρίες η Ένωση τις έφτιαξε. Είχε δοκάρι σε σουτ του Λιβάγια, χαμένο τετ α τετ με τον Αλμπάνη και κεφαλιά άουτ του Γιακουμάκη. Παρόλα αυτά γκολ δεν βρήκε. Ούτε όταν ο Μπογέ, στην πρώτη εμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα, πέρασε ως φορ.

Τον Ατρόμητο τον περιμέναμε πιο ενεργητικό και συμπαγή. Τα ατομικά λάθη ήταν αρκετά και η έλλειψη ομοιογένειας εμφανής. Σαν να ξανασυστήνονται οι ποδοσφαιριστές του Κάναντι. Ίσως είχαν το μυαλό τους στο ματς με την Ντιναμό Μπρεστ, την Πέμπτη στη Λευκορωσία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς (46' Μέγερι), Νάτσος, Γιαννούλης (46' Σάκιτς), Χατζηισαΐας (46' Καρασαλίδης), Ρισβάνης (81' Στρούγγης), Γαρουφαλιάς, Μάντσον (46' Ούμπιντες), Μανούσος (77' Νταβιώτης), Ενσικουλού (46' Βασιλακάκης), Μούγιακιτς (46' Κωτσόπουλος), Κουλούρης (46' Μπρούνο).

ΑΕΚ: Μπάρκας (61' Τσιντώτας), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (61' Τσιγκρίνσκι), Οικονόμου (61' Τσόσιτς), Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (81' Γιαννούτσος), Αλμπάνης (46' Χουλτ), Μπακασέτας (86' Μπότος), Λιβάγια (86' Γιούσης), Γιακουμάκης (72' Μπογέ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK