"Σουπερλιγκάτο"... φιλικό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη!

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και σαφώς η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή με τον Άρη. Πότε και που θα διεξαχθεί το φιλικό... ντέρμπι;

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΜΠΑΛΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΜΠΑΛΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ μπορεί να είναι πρωταθλήτρια και ο Άρης νεοφώτιστος στη Σούπερ Λιγκ, ωστόσο η σύγκρουση των δύο αποτελεί διαχρονικά σταθερή αξία ανάμεσα στα ελληνικά ντέρμπι.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, προτού "χτυπηθούν" στο πρωτάθλημα θα δώσουν φιλική αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη στις 22 Ιουλίου!

Επίσης, η ΑΕΚ θα παίξει στις 26 Ιουλίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ένα ματς για... χάρη της μεταγραφής του Χρήστου Αλμπάνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

" Τρεις φιλικούς αγώνες θα δώσει η ομάδα μας στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί και εφέτος στο Κίελτσε της Πολωνίας από τις 2 έως τις 16 Ιουλίου. Στις 7 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Βιτορούλ, πρωταθλήτρια Ρουμανίας 2017 και τέταρτη στο εφετινό ρουμανικό πρωτάθλημα, στις 13 Ιουλίου την κυπελλούχο Κύπρου ΑΕΚ Λάρνακας και στις 14 Ιουλίου την Κορόνα Κίελτσε, που τερμάτισε στην έκτη θέση στην κανονική διάρκεια του πολωνικού πρωταθλήματος.

Μετά την επιστροφή στην Αθήνα έχουν ήδη προγραμματιστεί δύο φιλικοί αγώνες, στις 22 Ιουλίου με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και στις 26 του ίδιου μήνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης."

News 24/7

24MEDIA NETWORK