Στέλνει τα... προαπαιτούμενα ο Βασιλειάδης

Εβδομάδα εξελίξεων αρχίζει τη Δευτέρα για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ποιες είναι οι προτεραιότητες του Γιώργου Βασιλειάδη, ποιους βλέπει και πότε μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημα.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΣΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΣΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το σχέδιο της πολιτείας το οποίο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα καταλήξει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται από τη Δευτέρα (19/03).

Από το γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού θα φτάσει στη Superleague και στην ΕΠΟ η λίστα των... προαπαιτουμένων που η Κυβέρνηση βάζει στην ατζέντα ως ελάχιστους όρους για να έχουμε ξανά σέντρα.

Η αυστηροποίηση του πειθαρχικού κώδικα είναι φυσικά το πιο βασικό από αυτά που θα κατατεθούν στο τραπέζι χωρίς όμως να είναι και το μόνο.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Βασιλειάδης θα έχει συνάντηση και με το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠ το οποίο αναμένεται να προσέλθει με τις δικές του προτάσεις για τη βελτίωση του ποδοσφαιρικού προϊόντος στη χώρα.

Με δεδομένο ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο υπήρχε έτσι και αλλιώς προγραμματισμένη διακοπή λόγω των φιλικών αγώνων της Εθνικής ομάδας τότε ένα από τα πιθανά ενδεχόμενα είναι το πρωτάθλημα να αρχίσει εκ νέου το Σάββατο 31 Μαρτίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK